Η ΑΕΚ λειτουργεί ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο

Μέσα σε ένα χρόνο η ΑΕΚ έχει καταφέρει να αλλάξει 5 προπονητής, ρίχνοντας όλο το ανάθεσμα σε αυτούς. Ολα δηλαδή τα κακώς κείμενα που έχουμε και συνεχίζουμε και βλέπουμε στην ομάδα είναι δουλειά προπονητών. Μεγάλο λάθος. Το πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο. Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτός είναι η αρχή και το τέλος στην ΑΕΚ. Ασχέτως αν όλοι φοβούνται να του μιλήσουν και να του πουν κατάμουτρα την αλήθεια. Να του πουν δηλαδή “Πρόεδρε (έτσι τον αποκαλούν, δεν ξέρω γιατί) η ΑΕΚ λειτουργεί ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και το πράγμα έτσι όπως το έχεις στήσει δεν τσουλάει”. Τόσο απλά.

Κανείς φυσικά δεν παραγνωρίζει ότι η ΑΕΚ επί εποχής Μελισσανίδη πήρε κύπελλο, πρωτάθλημα (ασχέτως αν ο ίδιος το περίμενε να το σηκώσει μέσα στην “Αγιά Σοφιά” και χτίζει γήπεδο με την μαγκιά και τις γνωριμίες του, τα δικά μας λεφτά και της Περιφέρειας και ξαναθυμήθηκε την αγάπη και τη φιλία που έχει με τον Κόκκαλη από το 1996).

Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα να μην μου κάνει όρεξη να πάω στο γήπεδο ή να ανοίξω την τηλεόραση για να δω την ΑΕΚ με το ίδιο πάθος και την ίδια τρέλα. Είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ έχει προβλήματα και μπορεί να παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο μετά τον Παναιτωλικό. Αναρχο. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Η έλευση του Καρέρα στην ομάδα δημιούργησε μια αισιοδοξία, αλλά ακόμα κι αυτός δεν μπορεί να κριθεί. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Βέβαια φεύγει το μισό του πρωταθλήματος, υπάρχει ακόμα ένας γύρος και τα πλέι οφ μπας και μπορέσουμε να δούμε μπακλίτσα της προκοπής. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί αυτή η ΑΕΚ να πιάσει σε ποδοσφαιρική ταχύτητα τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οχι γιατί δεν μπορεί, αλλά γιατί δεν ήθελε από την αρχή της σεζόν ο διοικητικός της ηγέτης!

Πολλοί είναι εκείνοι που με ρωτούν πως τον βλέπω τον Καρέρα. Η απάντηση είναι απλή. Οταν ένας σεφ δεν έχει τα σωστά υλικά να μαγειρέψει δεν θα φτιάξει τίποτα. Ετσι και η ΑΕΚ. Αν ο Καρέρα δεν έχει, που δεν έχει είναι η πραγματικότητα, να δημιούργησε ένα καλό σύνολο, μην περιμένετε να το κάνει…

Επίσης, η ΑΕΚ του Μελισσανίδη θα πρέπει να μάθει να πουλάει παίκτες. Διότι φέτος είναι ίσως η ευκαιρία της να πουλήσει παίκτες που δεν τραβάνε. Μάνταλος, Γαλανόπουλος και Μπάρκας έχουν ευκαιρία να πουληθούν από την ΑΕΚ. Αν πράγματι ισχύουν τα ποσά που διαβάζω (πολύ αμφιβάλω) θα πρέπει χθες η διοίκηση Μελισσανίδη να πουλήσει. Γιατί όπως πάει η κατάσταση, και οι τρεις παίκτες θα ξεζουμιστούν και στην τελική η ΑΕΚ δεν θα βάλει μία στα ταμεία της.

Υ.Γ. Μεγάλο γκολ έφαγαν ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ στο θέμα της Μυρτώς. Οταν ζητάς 20.000 ευρώ για τα έξοδα της θεραπείας της από τον κόσμο και δεν βάζουν Μελισσανίδης και Αγγελόπουλος το χέρι στην τσέπη και το κάνει ο Μαρινάκης τότε έχεις χάσει σε όλα τα επίπεδα. Το κοινωνικό σου πρόσωπο δεν το δείχνει μέσα από τις φωτογραφίες, αλλά μέσα από τις πράξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *