Η ΑΕΚ περνάει στην αντεπίθεση και καταγγέλλει τον Περέιρα

Η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΕΠΟ πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για να του επισημάνει τα σφάλματα της διαιτησίας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, έπεσε στο κενό. Δεν το λέμε εμείς, αλλά το δείχνουν οι πράξεις του Πορτογάλου με το «γράψε-σβήσε» στο φύλλο αγώνα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την αλλαγή των διαιτητών.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ ζήτησε εξηγήσεις, αλλά οι απαντήσεις που πήρε δεν ήταν ξεκάθαρες κι έτσι προχωρά σε καταγγελία προς το πρόσωπό του.

 

Στα όσα αναφέρει ο Περέιρα στην επιστολή του, καταγράφουμε τα εξής:

 

1) Επιβεβαιώνει όλα όσα γράφτηκαν και τις αλλαγές που έγιναν εν κρυπτώ στη διαιτητική ομάδα του τελικού λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε το μεσημέρι ο ορισθείς πρώτος βοηθός του τελικού.

 

2) Δεν απαντά γιατί δεν αποφασίστηκε το προφανές και το απόλυτα νόμιμο -βάσει των κανονισμών και του ΚΑΠ, αλλά και της UEFA- να γίνει η αντικατάσταση του άρρωστου πρώτου βοηθού από τον τέταρτο

 

3) Αναφέρει απλώς ότι αποφασίστηκε να αντικατασταθεί ο πρώτος βοηθός από τον Var Assistant Referee και ότι στο VAR πήγε ο τέταρτος γιατί ο πρώτος βοηθός δεν ήταν αδειοδοτημένος για το VAR!

 

4) Δεν κάνει την παραμικρή αναφορά σε κάποιον κανονισμό για να δικαιολογήσει τις αποφάσεις που πήραν προκειμένου να κάνουν τη συγκεκριμένη καραμπόλα στη σύνθεση της διαιτητικής εξάδας, αλλά αόριστα μιλάει για τα… διεθνή στάνταρντς.

 

Η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει την ΕΠΟ για την πλήρη απογοήτευσή της για τα όσα είπε ο Περέιρα και ξεκαθαρίζει πως «δεν μας αφήνει καμία άλλη επιλογή πλην του να προχωρήσουμε σε επίσημη καταγγελία εναντίον του».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *