Η θέση της ΑΕΚ και του Ατρομήτου για την παρουσία του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια

Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Ετσι είδαν την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια του αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος, οι δύο πλευρές. Οι μεν κιτρινόμαυροι σχολίασαν πως ο ισχυρός άνδρας κατέβηκε για να μιλήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου, οι δεν μπλε πως δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα.

 

Αυτό που λένε απ’ τον Ατρόμητο είναι πως ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης κατέβηκε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος με άντρες της ασφάλειάς του για να διαμαρτυρεί στους διαιτητές. Εκεί είδε να είναι σε εξέλιξη μια διένεξη μεταξύ των Δημητριάδη – Αγγελόπουλου, που δεν ξέφευγε από τα όρια και από τις συνήθεις «εντάσεις» των δύο ανδρών στα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

 

Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιτέθηκε φραστικά προς τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, με τους Περιστεριώτες να υποστηρίζουν ότι έβρισε χυδαία τον άνθρωπο της ομάδας του Περιστερίου, ενώ γίνεται λόγος για απόπειρα επίθεσης και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

 

Από την ΑΕΚ σημειώνεται πως ο Μελισσανίδης είχε συνομιλία με τους ανθρώπους του Ατρομήτου και δεν είχε κανένα θέμα με τον Παπαπέτρου. Μένει λοιπόν να δούμε αν παρατηρητής και διαιτητής, έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα για την παρουσία Μελισσανίδη στα αποδυτήρια.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *