Η θέση του Σ.Φ. ΑΕΚ Αθηνών για την απαγόρευση κόσμου στον τελικό

Λοιπόν…. κάποιοι αποφάσισαν να είναι κεκλεισμένων γιατί δεν αναλαμβάνει κανένας ευθύνες το οποίο είναι ποιο βολικό απο το νά προσπαθήσεις για το φυσιολογικό.

 

Έβγαλαν προσκλήσεις ονομαστικές λες και πάμε θέατρο και ακόμα και έτσι, θέλουν 3000 αστυνομικούς και 3 εισαγγελείς για έναν τελικό. Η απόλυτη ξεφτίλα τού θεσμού για ένα γήπεδο ίσως τό πιο ασφαλές στην χώρα που έχει διοργανώσει τελικό Champions League με οπαδούς και τών δύο ομάδων με πληρότητα στο 100% και Ολυμπιακούς αγώνες με απόλυτη επιτυχία με κάθε επικινδυνότητα τρομοκρατικόυ χτυπήματος και αυτό γιατί ήθελαν νά γίνουν όλα σωστά. Οπότε δεν είναι θέμα ανικανότητας αλλά θέμα θέλησης και ευθύνης.

 

Έχουμε βρεθεί σε πολλά γήπεδα και απέναντι μας πολλοί οι αντίπαλοι στα πλαίσια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα τό οποίο είναι και το φυσιολογικό.

 

Μετά την μαγεία τών ποδοσφαιρικών αγώνων πού παρακολουθήσαμε αυτή τή βδομάδα σέ ευρωπαϊκό επίπεδο και τά συναισθήματα πού έβγαλαν σέ όσους αγαπούν τό ποδόσφαιρο, τέτοια συναισθήματα είναι ποιο δυνατά από τό κάθισμα στο γήπεδο εκεί που θέλαμε να βρισκόμασταν τό Σάββατο.

 

ΥΓ: Το club θα είναι ανοιχτό από νωρίς για νά δούμε την ΑΕΚΑΡΑ και προσοχή όσοι έρθουν, στον δρόμο νά είναι κάτω των τριών ατόμων λόγω απαγόρευσης μην σας μπουζουριάουν καί νά βρείτε βαγόνι τρένου η λεωφορείο άδειο διότι με τόν οδηγό μαζί θά θεωρείται διαδήλωση.

 

ΥΓ: Σήμερα στα Σπάτα 18:30 όπως πάντα σέ τέτοια παιχνίδια.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *