Η καθημερινή επικοινωνία του Ζεράλδες με τον Καρντόσο

Καθημερινή είναι η επικοινωνία του Φρανσίσκο Ζεράλδες με τον προπονητή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρνόσο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζει τις διακοπές του στην πατρίδα του και σε επικοινωνία που είχε μαζί του η «Live Sport» απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ένωσης και της ομάδας του.

 

«Ο μάνατζέρ μου μιλάει με τη Σπόρτινγκ. Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι παραπάνω», υπογράμμισε ο 24χρονος παίκτης.

 

Όσον αφορά την επικείμενη συνεργασία του με τον Μιγκέλ Καρντόσο, εκείνο που αρκέστηκε να πει ο Ζεράλδες ήταν: «Ο κ. Καρντόσο ήταν ο προπονητής μου στη Ρίο Άβε. Μιλάμε σχεδόν σε καθημερινή βάση, καθώς έχουμε εξαιρετική σχέση. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα συμβεί…».

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή του Ζεράλδες στην ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα ανανεώσει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια να προχωρήσει ο δανεισμός του στην ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *