Η «κανονική ΑΕΚ» θα μπει στην «Αγιά Σοφιά» το 2021

Για όσους νομίζουν πως η νέα χρονιά θα είναι διαφορετική από αυτή που τελείωσε κάνουν λάθος. Μην περιμένουν οι οπαδοί της ΑΕΚ να δουν παικταράδες και αύξηση του μπάτζετ. Η οικονομική πολιτική του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ξεκάθαρη. Πρώτα το γήπεδο και μετά όλα τα άλλα. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο χορτάτο από το ποδόσφαιρο. Δεν είναι σημερινός, όπως οι Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος. Εχει φάει τη ζωή με το κουτάλι… Εξάλλου η «κανονική ΑΕΚ» θα μπει στην «Αγιά Σοφιά» το 2021!

 

Μην ξεχνάμε πως δεν το έπαιξε ποτέ large, δεν υποσχέθηκε πράγματα που δεν μπορούσε να τα υποστηρίξει, αλλά γύρισε στην ΑΕΚ με τον τρόπο που ήθελε και ξέρει. Κι αν τον βάλουμε στη ζυγαριά με τους αντιπάλους του, η ζυγαριά γέρνει υπέρ του. Την ώρα που η άλλη ξοδεύουν, αυτός ζήτημα είναι να έχει βάλει το ένα δέκατο. Μαγκιά του. Τι έκανε λοιπόν ο Μελισσανίδης;

 

Στα 68 του, «βούτηξε» την ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική και να την ξεχρεώσει. Μοίρασε τα «σπόρια» στη διαιτησία με τις γνωριμίες του, ξανακέρδισε το Κύπελλο το 2016, πήρε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, «έβαλε» τον Βασιλειάδη να φτιάξει έναν αθλητικό νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του για να «ξεμπλοκάρει» τα 25 εκατ. του Champions League και αποθέωσε τη Δούρου με την ατάκα «Δούρου Αρένα» ώστε να πάρει τα 20 εκατ. ευρώ του γηπέδου.

 

Το 2021 ο ΝΑΟΣ θα είναι έτοιμος και μετά θα παραδώσει τα κλειδιά στον επόμενο. Θα έχει πατήσει τα 70 και ευχή όλων μας είναι να επιλέξει τον σωστό!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *