Η Μεμετζή θα οδηγήσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα

Η Ελένη Μεμετζή θα είναι η προπονήτρια που θα οδηγήσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ γυναικών στην προσπάθεια για την επιστροφή της στην Α1 την επόμενη σεζόν.

 

Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Ελένη Μεμετζή η οποία αναλαμβάνει προπονήτρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

 

Μετά την προσφορά της στην ΑΕΚ σαν αθλήτρια, η Μεμετζή επιστρέφει για να οδηγήσει το τμήμα βόλεϊ αυτή την φορά από τον πάγκο. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της.

 

Η Ελένη Μεμετζή αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό βόλεϊ. Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από την Ορεστιάδα σε ηλικία 12 ετών.

 

Το 1992 σε ηλικία 17 ετών έκανε το μεγάλο βήμα παίρνοντας μεταγραφή για τον Φ.Ο Βριλησσίων όπου και παρέμεινε για 14 χρόνια, πανηγυρίζοντας πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα Ελλάδος ενώ έφτασε στην 3η θέση στην Ευρώπη.

 

Το 2005 ακολούθησε το Μαρκόπουλο και στη συνέχεια Πανελλήνιος και Πανιώνιος πριν ντυθεί για πρώτη φορά στα “κιτρινόμαυρα” το 2008.

 

Δύο χρόνια αργότερα βοήθησε την ΑΕΚ να πανηγυρίσει την επιστροφή της στην Α1.

 

Ακολούθησαν ΖΑΟΝ και ΑΟ Θήρας, ομάδα στην οποία έκανε και το προπονητικό της ντεμπούτο.

 

Η Μεμετζή έχει πολυετή παρουσία και στην Εθνική ομάδα Γυναικών καθώς αγωνίστηκε για 12 χρόνια συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και στο Παγκόσμιο δύο χρόνια νωρίτερα”.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *