Η ομιλία Μελισσανίδη δεν κέρδισε τους παίκτες, αλλά τους έχασε

«Γκάζωσε» λέει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα Σπάτα τις «πατσαβούρες» όπως αποκαλέστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από το κλαμπ των Πατησίων. Ένα δυναμικό κλαμπ οργανωμένων οπαδών στα δρώμενα της ομάδας.

 

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ πήγε στο προπονητήριο και τα είπε ένα… χεράκι με τους κιτρινόμαυρους. Αυτό που έπρεπε να βγει προς τα έξω βγήκε. «Οποιος δεν μπορεί, να φέρει πρόταση και να φύγει». Το σωστό βέβαια θα ήταν φύγετε και ας μη φέρεται ούτε πρόταση.

 

Τι είπε λοιπόν ο Μελισσανίδης; «Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτά που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Τίγρης».

 

Ουσιαστικά, η ομιλία του Μελισσανίδη δεν κέρδισε τους παίκτες, αλλά τους έχασε περισσότερο και αυτό είναι εις βάρος της ΑΕΚ.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *