Η ποδηλατική ΑΕΚ στο αγώνα «Ομφάλιο»

Η Ποδηλατική ομάδα της ΑΕΚ συμμετείχε στον βαθμολογούμενο αγώνα “Ομφάλιος” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και του “Θησέα” που διεξήχθη στον Ορχομενό και Δελφούς 3 Ιουνίου και 4 Ιουνίου αντίστοιχα στα αγωνίσματα αντοχής με τους παραπάνω αθλητές στις αντίστοιχες κατηγορίες.

 

Η Ομάδα μας κατάφερε να έχει δυο πολύ καλά αποτελέσματα βάθρων με τους Στέφανο Βιτζηλαίο και την Φωτεινή Καραθανάση.

 

Ο Στέφανος Βιτζηλαίος κέρδισε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον δεύτερο και τον δυσκολότερο αγώνα στην κατηγορία ανδρών, έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα με υψηλού επιπέδου αθλητές.

 

Η Φωτεινή Καραθανάση κέρδισε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην δεύτερη ημέρα επίσης στην κατηγορία γυναικών.

 

Θα πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στην Φωτεινή γιατί έκανε μια ηρωική προσπάθεια με πείσμα αντοχή και ανοχή στον πόνο όπως την χαρακτηρίζουν εάν σκεφτούμε ότι είχε δυο σκασμένα λάστιχα και μια σοβαρή πτώση με τραύματα στο πρόσωπο στον αγκώνα και γόνατα που θα έκαναν άλλους αθλητές να εγκαταλείψουν τον αγώνα, αυτή συνέχισε τραυματισμένη και τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

 

Όλοι μας οι αθλητές Τάσος Καβαλιεράτος, Τάσος Παπαποστόλου, Σπύρος Ψαρράς, Λευτέρης Παπουτσάς και Βασιλική Χαραλαμποπούλου αγωνιστήκαν και ήταν κοντά στις πρώτες θέσεις τερματισμού και αγωνίστηκαν άξια για την ομάδα.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *