Η πολιτεία να δώσει το ποδηλατοδρόμιο στην ΑΕΚ! Όχι άλλα λόγια!

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr γράφει για την ευθύνη που έχει η πολιτεία να δώσει το ποδηλατοδρόμιο στη Βασίλισσα.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Το να μιλάμε για την ΑΕΚ του μπάσκετ του Μάκη Αγγελόπουλου που αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος με παιδεία, σοβαρότητα και σεβασμό στο ίδιο το άθλημα είναι για εμάς, μια  ένδειξη αναγνώρισης στο έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα!

 

Η ομάδα εκτός από τους τίτλους που είναι μια όμορφη βιτρίνα του συλλόγου, έχει μεγάλη προσφορά στα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του αθλήματος που αν μη τι άλλο στην Ελλάδα έχει πολλή καλή θέση!

 

Η ΑΕΚ επενδύει στο ελληνικό μπάσκετ με ελληνόπουλα να έχουν θέση στο ρόστερ της, αλλά και στην Εθνική Ελλάδος! Δίνει βάσει στις υποδομές αφού η ομάδα του Νίκου Χατζη – Σάκοτα δουλεύει σωστά και έχει διακρίσεις!

 

Η ταινία 1968 δεν είναι μια απλώς ταινία της σειράς με αθλητικό περιεχόμενο. Ηδη έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα, αφού την έχουν δει αρκετοί φίλαθλοι και των άλλων ομάδων δείγμα της πολιτιστικής-πολιτισμικής της αξίας!

 

Η ταινία μπαίνει και στο πάνθεον όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, αφού λαμβάνει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ της έβδομης τέχνης! Η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο και δίνει πολλά με τις πράξεις της και όχι με τα λόγια της στο ελληνικό μπάσκετ.

 

Η πολιτεία και ο κύριος Βασιλειάδης οφείλει να κάνει πράξη το λόγο του για μια άμεση, μια εποικοδομητική λύση στο φλέγον θέμα του γηπέδου. Το καλοκαίρι είχε τονίσει ο υπουργός ότι η ΑΕΚ πρέπει να έχει γήπεδο!

 

Ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ, έχουν γήπεδα και καλό θα είναι όλες οι ομάδες να φτιάχνουν.

 

Έφτασε η ώρα τα λόγια να γίνουν πράξη και να δοθεί επιτέλους ο χώρος του ποδηλατοδρομίου στην ΑΕΚ του Μάκη Αγγελόπουλου!

 

Είναι καθήκον και υποχρέωση της πολιτείας να έχει στέγη η ΑΕΚ! Ισονομία και ίση μεταχείριση σε όλες τις ομάδες!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *