Θέλουμε να σε βλέπουμε ΑΕΚΑΡΑ και όχι να είσαι αδιάφορη

Στον οργανισμό ΑΕΚ θα πρέπει να καταλάβουν πως η όποια κριτική κι αν γίνεται είναι καλοπροαίρετη. Φυσικά ο μηδενισμός είναι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρξει, αλλά η κριτική είναι αυτή που σώζει καταστάσεις. Ετσι λοιπόν μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε η αυστηρή, πλην σωστή, κριτική στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή. Μερίδιο ευθύνης βέβαια έχει και η διοίκηση που άφησε αβοήθητη την ομάδα χωρίς μεταγραφές. Όπως σε κάθε νίκη τα εύσημα τα παίρνουν όλοι, έτσι και σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, οι ευθύνες αναλογούν σε όλους.

 

Η ΑΕΚ δεν παρουσιάστηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό όπως θέλουμε να την βλέπουμε. Δηλαδή ΑΕΚΑΡΑ. Αλλά ήταν αδιάφορη σε μορφή που μας έφερνε εκνευρισμό. Από το τακτικό κομμάτι μέχρι και τις προσωπικές ενέργειες. Ο Γιώργος Δώνης πήρε την ταυτότητα του Μαρίνου Ουζουνίδη, γεμίζοντας το κέντρο και «κλειδώνοντας» τους Σιμόες – Γαλανόπουλο, πράγμα που δυσκόλεψε την Ενωση. Τα άκρα της ΑΕΚ δεν εμφανίστηκαν πουθενά και το όποιο ανάθεμα στον Μάνταλο δικαιολογημένο! Μην ξεχνάμε πως χωρίς τον αρχηγό της η ΑΕΚ πανηγύρισε το πρωτάθλημα. Όχι φυσικά πως φταίει αυτός που η ΑΕΚ βρωμάει πτωματίλα, αφού βγάζει μια ανυπόφορη κούραση, αλλά θα ήταν προτιμότερο να καθίσει στον πάγκο. Τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή.

 

Με μοναδικό διασωθέντα τον Χουλτ, αθηναϊκό ντέρμπι δεν μπορείς να πάρεις. Μοιραία μένεις στο Χ, λέγοντας ευχαριστώ στον Μπουζούκη στην κλασσικότερη ευκαιρία του αγώνα, που στέλνει την μπάλα άουτ, σε σουτ που λες «αυτό δεν χάνεται». Κι όμως χάθηκε. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ζωηρός κι αν κάποια απ’ τις δύο ομάδες άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν οι πράσινοι.

 

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει αντίδραση. Να αποδείξει σε όλους μας πως έχει σφυγμό και να επιστρέψει στις νίκες. Αφού αρχικά προστατέψει την εικόνα της στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, στη συνέχεια θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου. Σε ένα δύσκολο ματς, που γίνεται δυσκολότερο χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *