Θυμωμένος έφυγε από το γήπεδο ο Μοράν

Τσαντισμένος για το γεγονός πως η ΑΕΚ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας και όχι της νίκης ήταν ο Ερικ Μοράν μετά τον αγώνα με τη Λάρισα.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε…

Για το ματς: «Ηταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν μπόρεσαν οι ομάδες να δημιουργήσουν, δεν προσφέραμε θέαμα. Η Λάρισα προσπάθησε στο τέλος, εμείς γλιτώσαμε στο τέλος. Φεύγουμε θυμωμένοι από το γήπεδο. Με τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Φεύγουμε θυμωμένοι γιατί δεν κερδίσαμε».

Πόσο τον δυσκόλεψε το γήπεδο; «Το να παίξεις μεγάλες μπαλιές σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι πιο εύκολο. Το να κοντρολάρεις και να κάνεις συνδυασμούς φυσικά δυσκολεύεσαι».

Ποιος είναι ο εφικτός στόχος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα; «Ο στόχος είναι κάθε ματς να μπαίνουμε για να το κερδίζουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο και δρόμο».

Για τη διαφορά σε σχέση με πέρυσι στην ΑΕΚ; «Είναι κάποιοι παίκτες που έφυγαν, άλλοι ήρθαν. Ήρθε νέος προπονητής. Αυτές τις διαφορές βλέπω».

Για τη διαφορά να παίζεις την Τετάρτη στο Ντα Λουζ και σήμερα σε αυτό το γήπεδο της Λάρισας; «Δεν θα μπω στη σύγκριση των δύο γηπέδων ως γήπεδα.Στον αγωνιστικό χώρο θα πω πως από τον καλύτερο δυνατό, παίξαμε στον χειρότερο.Δεν ξέραμε που θα σκάσει η μπάλα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *