“Καθάρισε” με 3-0 την ΧΑΝΘ, συνεχίζει για την άνοδο!

Εύκολο απόγευμα για τα κορίτσια της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ τη ΧΑΝΘ για την 13η αγωνιστική της Pre League. Η Ένωση συνεχίζει δυναμικά, με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

 

Με σχετική ευκολία επικράτησε η ΑΕΚ της ΧΑΝΘ στο πρώτο σετ. Η Ένωση πήρε από νωρίς προβάδισμα, με τις παίκτριες του Μανώλη Αποστολoγιωργάκη, να μην δίνουν δικαίωμα στις γηπεδούχες να πλησιάσουν στο σκορ. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το τελικό 13-25.

 

Στο δεύτερο σετ η Ένωση προσπάθησε ξανά να πάρει από νωρίς το προβάδισμα για να φύγει το άγχος, όμως η ομάδα της ΧΑΝΘ, κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ, μέχρι το 18-19. Η ΑΕΚ εκεί πάτησε γκάζι και πήρε και αυτό το σετ με 20-25.

 

Η ΑΕΚ μπήκε με θέληση να καθαρίσει και το τρίτο σετ για να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση “3πόντο”. Οι αθλήτριες της ΑΕΚ, μπορεί να μην κατάφεραν να αποκτήσουν μια μεγάλη διαφορά στο σκορ, όμως στο τέλος φάνηκαν πιο ψύχραιμες και πήραν το σετ με 22-25

 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα το επόμενο Σαββατοκύριακο, κόντρα στον ΖΑΟΝ, στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Τα σετ:13-25, 20-25, 22-25.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *