Καθιέρωση και σταθερότητα

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για την αναμέτρηση της ΑΕΚ επί της Μπάμπεργκ.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Όταν τελείωσε το ματς στο μπάσκετ, υπήρχε στεναχώρια αλλά όποιοι είδαν αυτό το παιχνίδι και ξέρουν από αθλητισμό και ομαδικά σπορ, κάτι έβλεπαν ότι δεν θα ήταν η βραδιά της ΑΕΚ!

 

Κάποια στιγμή η μπάλα σε μια βολή των Γερμανών βγήκε και μπήκε στο καλάθι σαν να την έσπρωξε κάποια σκόνη που μας προέλεγε να μην χαρούμε πρόωρα.

 

Κάτι ο τραυματισμος ενός χρήσιμου παίκτη του Ματσιούλις, που στο δεύτερο ματς κάποιο από τα πολλά άστοχα τρίποντα θα έβαζε κάτι, η καταπληκτική βραδιά του Ρέις, αλλά και του τριποντάκια από τον πάγκο των Γερμανών, έδωσαν τέλος στην αρκετα καλή πορεία μας στο μπάσκετ.

 

Άκουγα στο ραδιόφωνο ότι χάθηκε μια ευκαιρία για την ΑΕΚ και διαφωνώ. Χάθηκε ένα επεισόδιο απλώς, γιατί αυτή η ΑΕΚ με σοβαρή και σταθερή διοίκηση τα τελευταία χρόνια μόνο πρόοδο κάνει.

 

Έτσι λοιπόν και η συνέχεια έχοντας στην παρακαταθήκη τίτλους, αλλά και διακρίσεις θα έχει καλά αποτελέσματα για την ΑΕΚ! Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα στηρίξει κάτι που βγάζει υγεία και δυναμική!

 

Στα αγωνιστικά θέματα, δεν μπορεί να κρίνεις και να αμφισβητείς συνέχεια την ομάδα και τον προπονητή που για ένα καλάθι χάθηκε η πρόκριση. Θα ήταν άδικο και εμπαθές!

 

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά κυρίως την επόμενη χρονιά η ΑΕΚ θα σχεδιαστεί ξανά για μεγάλα πράγματα.

 

Η συνεχόμενη βελτίωση, η σταθερότητα σε καθιερώνει σαν κλαμπ που στην τελική αυτό μετράει.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *