Καρφιά Σιμόες για Καρντόσο και αποθέωση για Κωστένογλου και κόσμο

Ο Αντρέ Σιμόες αποθέωσε τον κόσμο της Ενωσης που βρέθηκε στην Τρίπολη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Κωστένογλου, ενώ έριξε τα καρφιά του στον πρώην προπονητή της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος δεν κατάλαβε ποτέ τι σημαίνει ΑΕΚ!

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος μέσος…

 

Για τη νίκη στην Τρίπολη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το παιχνίδι της ομάδας. Τις τελευταίες μέρες είμαστε σαν οικογένεια. Κάναμε και στην Τουρκία ένα πολύ καλό παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν πήραμε την πρόκριση. Αυτές τις μέρες έχουμε ξανά πολύ καλό κλίμα, είπαμε στα αποδυτήρια ‘πάμε να το γυρίσουμε και να δείξουμε ποια είναι η ΑΕΚ, ποια είναι η ιδέα της ΑΕΚ’».

 

Για τον Νίκο Κωστένογλου: «Μας μίλησε από την πρώτη στιγμή σαν ώριμους ανθρώπους, άλλαξε το κλίμα και τον ευχαριστώ προσωπικά. Δεν τον γνώριζα πριν, όμως είναι ένας πολύ καλό προπονητής και μας έχει βοηθήσει πολύ όλους μας».

 

Για τον κόσμο: «Είναι απίστευτος, γέμισε το γήπεδο εδώ, ήταν μαζί μας και στην Τουρκία. Αυτό που θέλουμε κι εμείς είναι να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας στηρίζει».

 

Για την απομάκρυνση Καρντόσο: «Είναι πολλοί λόγοι, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για το πριν. Πάρθηκαν αποφάσεις από τη διοίκηση, οπότε εγώ δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν έχω μιλήσει με τον Καρντόσο από όταν έφυγε, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις ομάδες. Θέλω όμως να πω ότι είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι είναι η ΑΕΚ. Τι σημαίνει αυτή η ομάδα και να το καταλαβαίνουν όλοι από την πρώτη μέρα…».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *