Λαμπράκης: Ο Κάιπερς είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα σε μια μεγάλη ομάδα

Ο τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης μίλησε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ούγκο Κάιπερς.

 

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

 

«Είναι ο δεύτερος σκόρερ στη Football League με 20 γκολ. Είναι ένα νεαρό παιδί, το 1997 γεννημένος. Με επαγγελματισμό και σωστή νοοτροπία. Τα τελευταία χρόνια το Βέλγιο έχει βγάλει καλούς παίκτες και μεγάλα ονόματα. Ήρθε εδώ χωρίς επαγγελματικές παραστάσεις. Δούλεψε και βελτιώθηκε. Είναι έξυπνος, δουλεύει πολύ και έχει το μέλλον μπροστά του. Του ταιριάζει η θέση του σέντερ φορ. Έχει πολύ καλές τοποθετήσεις στην περιοχή. Έχει το γκολ φαίνεται και από τα 20 τέρματα που πέτυχε. Ξέρει ποδόσφαιρο, έχει καλά τελειώματα. Έχει ταχύτητα. Είναι ένας παίκτης που έχει όλα τα στοιχεία να παίξει σε υψηλό επίπεδο»

 

Για το αν ο Κάιπερς είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα: «Έδειξε ότι είναι έτοιμος. Έπαιξε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι η Football League. Τα κατάφερε κάτι παραπάνω από καλά. Είναι 21 χρονών, είναι σε μια τέλεια ηλικία να τον εμπιστευτούν να κάνει ένα βήμα σε μεγαλύτερη ομάδα και να τους δικαιώσει».

 

Για τη δήλωση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργου Τουτζάρη ότι ο παίκτης είναι κοντά στην ΑΕΚ: «Για να το λέει ο Γιώργος που είναι ο καθόλα αρμόδιος, κάτι θα ξέρει. Γνωρίζουμε τι γίνεται. Μια ομάδα είμαστε, μια οικογένεια. Είναι δυνατόν να μην ξέρουμε»;

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *