Λαμπρόπουλος: Αφιερωμένη η νίκη στον πιλότο που έφυγε από τη ζωή

Μια ξεχωριστή αφιέρωση έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο στόπερ της ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στα Περιβόλια στον άτυχο πιλότο που έφυγε από τη ζωή, αλλά και στον Πάρη Μπάμπη.

 

Αναλυτικά:

 

«Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Πάρη τον Μπάμπη που είναι συμπαίκτης μας, όλοι οι ΑΕΚτζήδες του τη αφιερώνουμε, όπως και στον πιλότο που έφυγε από τη ζωή. Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλά κλεισμένος πίσω, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγχωθήκαμε, αλλά πιστεύω πως έχουμε δικαίωμα να μην είμαστε τόσο καλοί σε ένα παιχνίδι, αλλά να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος.

 

Αν πάρουμε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια δεν χρειάζεται να θυμόμαστε παιχνίδια! Αυτό είναι το πιο γλυκό απ’ όλα για όλους. Στην αρχή το σκεφτόμουν λίγο ότι τραυματίστηκα σε αυτό το γήπεδο, πέρασε ένας χρόνος. Το κυνήγησα το γκολ για έναν προσωπικό μου λόγο, δεν μπόρεσα. Έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε. Μας λοιδωρούσαν, πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και να είμαστε σε τρεις διοργανώσεις, αλλά έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *