Λαμπρόπουλος: Μας μένει γλυκόπικρη γεύση

Στην καλή πορεία που είχε η ΑΕΚ στο Europa League στάθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

 

Ο Έλληνας στόπερ τόνισε πως ο αποκλεισμός αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους κιτρινόμαυρους.

 

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο 28χρονος αμυντικός: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο ΟΑΚΑ να πάρουμε το προβάδισμα και να υποχρεώσουμε τον αντίπαλο να παίξει πιο ανοιχτά απόψε. Δυστυχώς χάσαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες σε αυτό το παιχνίδι, στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο, με αποκορύφωμα το πλασέ του Μασούντ.

 

Κάναμε καλή πορεία στην Ευρώπη, προσπαθήσαμε για την υπέρβαση, να προκριθούμε κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα. Συνεχίζουμε πλέον για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, είχαμε περισσότερες φάσεις από τον αντίπαλο και στα δύο ματς, η ομάδα έχει μεγαλώσει, πατάει γερά στα πόδια της, φαίνεται αυτό στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Μείναμε 10 αγώνες αήττητοι μετά τον καλοκαιρινό αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είχαμε πει τότε ότι μπορούμε να φτάσουμε μακριά στην Ευρώπη.

 

Μπορούσαμε και καλύτερα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, μας μένει τελικά μια γλυκόπικρη γεύση γιατί ήμασταν καλύτεροι από αυτούς. Είμαστε όμως μέσα σε δύο στόχους μας, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, κοιτάμε πλέον τι θα κάνουμε εκεί. Το να περάσουμε απόψε θα ήταν για τον κόσμο μας κυρίως, αλλά και μια επιβράβευση για την προσπάθειά μας όλη τη χρονιά. Τώρα όμως είναι μπροστά μας οι πραγματικοί μας στόχοι και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *