Λανές: Το μέλλον είναι ΑΕΚ γιατί επενδύει σε Ελληνόπουλα

Μια νέα στήλη καθιερώνεται από σήμερα στο aek24hours.gr, αφού κάθε μήνα θα φιλοξενούμε  με μίνι συνεντεύξεις αξιόλογα πρόσωπα του αθλητισμού και όχι μόνο! Ποδαρικό μας κάνει ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ τη δεκαετία του 1980 Βασίλης Λανές.

 

Ο Βασίλης σήμερα είναι προϊστάμενος στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης στο τμήμα αθλητισμού.

 

Η μίνι συνέντευξη παραχωρήθηκε στον Κώστα Λαδιά

 

Βασίλη καλησπέρα. Αρχικά σ’ ευχαριστούμε για την αποδοχή να μιλήσουμε για την ΑΕΚ. Θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε πως βλέπεις σήμερα την ΑΕΚ;

 

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια νοικοκυρεμένη δουλειά στην ομάδα! Η ομάδα έχει επενδύσει στα νέα παιδιά και της  ανήκει το μέλλον. Οι δύο τίτλοι που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος και το Basketball Champions League, είναι απόδειξη της σοβαρής δουλειάς που γίνεται. Παράλληλα μπορεί η ΑΕΚ να  μπει σφήνα ανάμεσα σε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και να εδραιωθεί αφού έχει πολλή καλή ομάδα. Το μέλλον είναι δικό της, αφού επενδύει σε Ελληνόπουλα».

 

Βασίλη θέλω να φρεσκάρεις τη μνήμη σου και να μας πεις ένα θετικό, αλλά και ένα αρνητικό από το παρελθόν σου στην ΑΕΚ.

 

«Το θετικό είναι ότι δεν μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο που κυριολεκτικά κρέμονταν σαν τσαμπιά από σταφύλια στο «Γεώργιος Μόσχος» και μας ενθάρρυνε. Ο κόσμος, μας έδινε δύναμη μεγάλη. Το αρνητικό ήταν ότι στα πέτρινα χρόνια η ομάδα είχε πολλά οικονομικά προβλήματα με συνέπεια να μην είχαμε σταθερή πορεία».

 

Ευχαριστούμε τον Βασίλη για τη συνομιλία μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη σε ότι κάνει!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *