Λαρεντζάκης: Πιστεύω πως θα πάρουμε το BCL

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει το BCL εμφανίστηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μετά τη νίκη επί του ΓΣΛ Φάρος στη Λάρισα.

 

Αναλυτικά όσα τόνισε στην ΕΡΤ:

 

Για το «άδειασμα», που προηγήθηκε, και την επιστροφή στις νίκες: «Κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ είναι καλή και δουλεμένη ομάδα. Παίζει ρόλο ότι ψυχολογικά είχαμε αδειάσει, αν και δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση. Η χρονιά είναι μεγάλη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι και το ξέρουμε. Έπρεπε να αντιδράσουμε, σε ένα γήπεδο που η Λάρισα έπαιζε την κατηγορία. Είχαμε και δύο σημαντικές απουσίες και οι άλλοι καλύψαμε το κενό επάξια».

 

Για το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε για ακόμα μια φορά χωρίς μεγάλη ένταση και συγκέντρωση, αλλά άλλαξε αυτό γρήγορα. Βάλαμε κάποια σουτ, ήμασταν πιο πιεστικοί στην άμυνα και άλλαξε το παιχνίδι. Βέβαια, ο Μπαρτ είναι πολύ καλός, έχει ποιότητα, έβαλε αρκετούς πόντους. Αλλά ένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίζει πάντα μια ομάδα. Κρατήσαμε τους υπόλοιπους χαμηλά».

 

Για την καλή του εμφάνιση: «Δεν το βλέπω αυτό. Όποτε παίζω, δίνω το 100%. Είμαι χαρούμενος, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και η αντίδραση, γιατί τώρα έχουμε το Final 4, που είναι κάτι μεγάλο, και ίσως τον Προμηθέα, οπότε πρέπει να είμαστε 1000% έτοιμοι».

 

Για το ότι το Final 4 του BCL θα γίνει στο ΟΑΚΑ και μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ, είπε: «Και μόνο που ακούγεται έτσι, ανατριχιάζεις! Να έρθει ο κόσμος, να το ευχαριστηθεί. Με το καλό να είναι δύο παιχνίδια, θα δώσουμε την ψυχή μας, θα δουλέψουμε αρκετά στην διακοπή, γιατί είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας και θέλουμε πολύ να τα καταφέρουμε».

 

Τέλος, συμπλήρωσε: «Πιστεύω να κατακτήσουμε το Champions League. Είναι μεγάλος στόχος. Πήραμε το Κύπελλο. Θα τα δώσουμε όλα!».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *