Λείπει η περσινή σταθερότητα σύμφωνα με τον Γαλανόπουλο

Στην τραγική εικόνα της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε πως από την ομάδα λείπει η περσινή σταθερότητα.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

 

«Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Άρη εντός που κερδίσαμε 4-0, δεν έχουμε κερδίσει κάποιο μεγάλο παιχνίδι. Μόνο δυσαρεστημένοι είμαστε. Μιλάμε σε συνεντεύξεις, λέμε πράγματα, αλλά πρέπει να αλλάξουμε το κλίμα. Δεν είναι ότι κάτι λείπει από την επίθεση. Λείπει η σταθερότητα που είχε πέρυσι. Αυτό εννοείται μπορούμε να το γυρίσουμε μαζί με τον προπονητή μας. Ήταν καλός ο Παναθηναϊκός. Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πήγε πιο πολύ στη δύναμη. Δεν είχε πολλές φάσεις».

 

Αν υπάρχει εξήγηση για τη σταθερότητα που δεν υπάρχει; «Είναι δικαιολογίες να πούμε για τους τραυματισμούς. Δεν μπορώ να πω τι φταίει. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω. Δεν μας αξίζει αυτό».

 

Για την 3η θέση και το ματς με τον Ατρόμητο; «Όταν πέρυσι είχαμε κάτι τέτοια χρονιά, δε μπορείς να δείχνεις τώρα τέτοιο πρόσωπο. Όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να το αποδεχθούμε και να γυρίσουμε το κλιπάκι. Θα είναι δύσκολο και σκληρό ματς με τον Ατρόμητο, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

 

Τι τον προβλημάτισε με τον ΠΑΟ; «Δεν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα όπως με τον Άρη. Υπήρξε προσπάθεια. Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις άμυνες».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *