Λιβάγια: Θέλουμε το νταμπλ

Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης στράικερ της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του θέλει να πάρει το νταμπλ.

 

Όλα όσα είπε στην εφημερίδα «Real News»:

 

«Θέλουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να συνεχίσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Μας περιμένουν μια σειρά από πολλά και δύσκολα παιχνίδια, όμως η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και νιώθω πως, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, θα εμφανιζόμαστε ακόμη πιο αποφασισμένοι και πιο μαχητικοί. Οι οπαδοί μας είναι συγκλονιστικοί. Δεν υπερβάλλω, είναι ένα κοινό που σου δίνει δύναμη και πίστη να συνεχίζεις, ακόμη κι όταν δεν έχεις παίξει καλά. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους θέλουμε πάντοτε δίπλα μας, στο πλευρό μας.

 

Διαθέτουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, στο οποίο ο καθένας ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Μας αρέσει να δημιουργούμε και να σκοράρουμε, χωρίς να παραμελούμε την άμυνα και γενικά κάθε δουλειά μέσα στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γνωρίζω πως δεν το έχουμε κατακτήσει εδώ και πολλά χρόνια και αυτό ακριβώς είναι που μας πεισμώνει, ώστε φέτος ο στόχος να γίνει πραγματικότητα. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, τρεις ομάδες το διεκδικούν, όμως θα τα δώσουμε όλα για να κόψουμε εμείς πρώτοι το νήμα.

 

Εννοείται πως δεν εφησυχάζουμε και θεωρούμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σκοπός μας είναι να εξακολουθήσουμε όπως κάνουμε μέχρι τώρα, αντιμετωπίζοντας κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, με σοβαρότητα, πάθος και αυτοσυγκέντρωση. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς, αλλά μόνο μάχες μέχρι το φινάλε, από τις οποίες φιλοδοξούμε να βγούμε νικητές».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *