Λιβάγια με τσίτα τα γκάζια

Την καλύτερή του εκκίνηση έχει κάνει ως τώρα ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός σε 8 συμμετοχές, τέσσερις για τη Super League και ισάριθμες για τα προκριματικά του Europa League, μετρά 5 γκολ και 2 ασίστ, που θα μπορούσαν να προσμετρηθούν και ως… τρεις αν υπολογιστεί και το αυτογκόλ της Λαμίας την περασμένη εβδομάδα.

 

Ο 26χρονος επιθετικός έχει κάνει το καλύτερό του ξεκίνημα στην τριετία που βρίσκεται στην ΑΕΚ. Πέρυσι στα 8 πρώτα παιχνίδια του με την ΑΕΚ στην σεζόν είχε 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ πρόπερσι άργησε να πάρει μπρος μετρώντας στις οκτώ πρώτες εμφανίσεις του μόνο δύο ασίστ.

 

Για να φτάσει τα πέντε γκολ στην πρώτη του σεζόν με την ΑΕΚ χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τις 27 Νοεμβρίου και το 3-0 του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ για την δωδέκατη αγωνιστική της Super League. Πέρσι έφτασε τα πέντε γκολ λίγο αργότερα, στις 2 Δεκεμβρίου και στο 2-0 επί της Ξάνθης και πάλι για την δωδέκατη αγωνιστική της Super League. Φέτος έχει ήδη πέντε από τις 21 Σεπτεμβρίου και την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *