Λυμπερόπουλος: Το μυαλό μας στον Ατρόμητο

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν ο άνθρωπος που βράβευσε τον Όγκνιεν Βράνιες ως τον MVP της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της Ένωσης, αλλά και στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

 

Αναλυτικά όσα τόνισε:

 

«Το σημαντικό είναι να μπαίνουν τα γκολ. Ιδιαίτερο αυτό που πέτυχε ο Όγκνιεν. Ας βάζει και ένα γκολ από εδώ και στο εξής. Η ομάδα να κερδίζει και όλα καλά», ανέφερε αρχικά.

 

Όσον αφορά την επιθετική εικόνα της ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος υπογράμμισε: «Είναι σημαντικός ο πλουραλισμός. Τρομάζει ο αντίπαλος και δεν ξέρει από πού θα γίνει η ζημιά».

 

Καταλήγοντας, μίλησε για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό Κιέβου στο Europa League: «Νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές το έχουν δείξει ότι αντέχουν. Θυσιάζουν τον εαυτό τους για την ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια και οφείλουν να το κάνουν. «Γλυκός» αποκλεισμός δεν υπάρχει, αυτό πέρασε. Τη Δευτέρα έχουμε ένα σημαντικό ματς. Να δώσουμε το 100% στα ματς και είμαι αισιόδοξος ότι θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *