Μάνταλος: Θα επιστρέψω όταν θα μπορώ να βοηθήσω την ΑΕΚ

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για το στάδιο της αποθεραπείας του, ξεκαθαρίζοντας πως η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει όταν ο ίδιος νιώθει καλά ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ και όχι το αντίθετο.

 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport24» είπε…

 

Για την αποθεραπεία του: «Η αλήθεια είναι ότι όλα βαίνουν καλώς, δουλεύω σκληρά, δύο και τρεις φορές πιο δυνατά και πιεστικά σε σχέση με τον πρώτο τραυματισμό. Έτσι πρέπει να γίνει διότι είναι ο δεύτερος χιαστός. Ακόμα όμως είναι πολύ πρόωρο το να λέμε πότε θα παίξω ή αν θα προλάβω κάποια ματς. Είναι βιαστικό όλο αυτό. Σημασία για μένα θα έχει μόνο το να αγωνιστώ όταν θα είμαι εγώ σε θέση να βοηθήσω την ομάδα και όχι για να βοηθήσει η ομάδα εμένα. Οι αντίπαλοι ίσως να παίζουν την κατηγορία κι εμείς τον τίτλο. Σε ένα γήπεδο δύσκολο, με κακό τερέν, σε ματς που λογικά θα είναι σκληρό. Σίγουρα όχι κατάλληλες συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή που θα επιχειρεί να επιστρέψει από πολύμηνη απουσία. Τονίζω ότι σημασία θα έχει να παίξω, όταν θα μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα. Όχι να πάρω χρόνο σε περίοδο που κρίνονται τα πάντα, μόνο και μόνο για να λέμε ότι έπαιξα. Δεν βιάζομαι. Ούτε θέλω να υπάρχει πίεση. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει, όταν θα είμαι απόλυτα έτοιμος να μπω μέσα και να παίξω όπως και πριν. Στο 100%».

 

Σχετικά με την ομάδα: «Ναι, την πίστευα πολύ την ομάδα, διότι την ζω από μέσα. Τότε έλεγα, θα αρχίσει να βρίσκει δίχτυα ο Αραούχο και θα είμαστε μια χαρά».

 

Για τον Μπακασέτα: «Είναι ένας παίκτης με πολλά χαρίσματα και φέτος καταφέρνει να δείξει την αξία του. Έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και θα συνεχίσει να το κάνει».

 

Για τους πολλούς μεσοεπιθετικούς που έχει η ΑΕΚ: «Όλοι οι καλοί χωράνε. Καλούς να έχουμε πάντα!».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *