Μία ακόμα πρωτοπορία του KIDS CLUB

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, εγκαινιάζοντας την επικοινωνία της με τους γονείς και κηδεμόνες των μελών του KIDS Club σε θέματα επιστημονικής υποστήριξης, απέστειλε πολυσέλιδο ενημερωτικό φυλλάδιο που έχει συντάξει ο εργοφυσιολόγος της ομάδας κ. Γρηγόρης Μπογδάνης το οποίο περιέχει πληροφορίες που αφορούν σε θέματα διατροφής.

 

Την ίδια ώρα οι ενέργειες του AEK KIDS CLUB έχουν προσελκύσει διεθνές ενδιαφέρον καθώς το τελευταίο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ για τους μικρούς φίλους της ομάδας μας, προβλήθηκε στο efdn.org το οποίο συνεργάζεται με ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Αρσεναλ, η Εβερτον, η Βέρντερ Βρέμης, η Μπριζ κ.α. 

 

To EFDN (European Football for Development Network) είναι ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο στο οποίο μετέχουν πολλοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι από ολόκληρη την Ευρώπη με κύριο αντικείμενο την προώθηση της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης και την εκμετάλλευση της δύναμης του ποδοσφαίρου μέσα από τη συνεργασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο στόχος του δικτύου είναι η συνεργασία ανάμεσα στις ευρωπαϊκές ομάδες για την ανάδειξη της κοινωνικής αποστολής του ποδοσφαίρου.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *