Μας λείπουν προπονητής που να πορώνει, παίκτες που να ματώνουν και διοίκηση που να δαγκώνει

Αφού όλη την εβδομάδα είδαμε το γήπεδο που χτίζεται απ’ όλες τις γωνίες, διαβάσαμε για παίκτες που κοιτάζει η ΑΕΚ το Γενάρη, αλλά και αναμασήσαμε παίκτες τύπου Νάρσινγκ και Ερνάνι που δύσκολο έως απίθανο να έρθουν σε μια ομάδα χωρίς στόχο, πήγαμε να παίξουμε ματς πρωταθλήματος στο Αγρίνιο. Εκεί, όπου κάθε μέρα διαβάζαμε για ματς – τελικό και πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει μιλήσει στους παίκτες του για τη νίκη που είναι μονόδρομος. Κι όμως κάτι τέτοιο δεν είδαμε…

 

Κάτι κουρασμένα παλικάρια εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Χωρίς ψυχή, πάθος, αλλά με μπόλικο περπάτημα και αδιαφορία. Και το τελικό 2-1 ήρθε δίκαια. Δεν θα σταθώ τόσο στην εικόνα του αγώνα όσο στο μετά.

 

Μία ματιά στα social media κι έχεις πάρει την απάντηση. Αγανάκτηση, πίκρα και θυμός. Δεν θα σταθώ στο αν πρέπει να φύγει ο Ουζουνίδης ή να αλλάξουν οι ποδοσφαιριστές. Σε μία νίκη και σε μία ήττα, μερίδιο έχουν όλοι. Άλλος πολύ, άλλος λίγο. Θα σταθώ στο γεγονός ότι με το σφύριγμα της λήξης ο Ουζουνίδης έφυγε για τα αποδυτήρια κι έβγαλε στη σέντρα τους παίκτες. Ενας προπονητής, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει δεν είναι να καλύψει τον κώλο του, αλλά να μπει ασπίδα στους παίκτες του. Ή τουλάχιστον, αν ήθελε να τους βγάλει στη… σέντρα, ας το έκανε νωρίτερα και όχι να μείνουμε 12 βαθμούς πίσω απ’ τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ λοιπόν χρειάζεται προπονητή που να εμπνέει και να έχει την κυριαρχία στα αποδυτήρια. Δυστυχώς ο Ουζουνίδης δεν έχει αυτά τα στοιχεία.

 

Απ’ την άλλη πλευρά, οι παίκτες πήγαν στον κόσμο να απολογηθούν για την άνευρη εμφάνισή τους. Και τι να τους πει ο κόσμος; Το λογικό! Θέλουμε να παίζεται γι’ αυτή τη φανέλα. Κι ας χάνεται, αλλά θέλουμε να σας βλέπουμε να ματώνετε. Να μην είστε αδιάφοροι. Να τρέχετε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτά δηλαδή που βλέπαμε και πέρυσι και γουστάραμε. Φέτος δεν τα βλέπουμε. Αν δεν μπορούν κάποιοι ας βγουν να το πουν. Και η εξέδρα καλή είναι. Δεν θα πάθουν τίποτα.

 

Κι έρχομαι και στη διοίκηση. Έχω κριτικάρει πάρα πολλές φορές τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το γεγονός πως άφησε αβοήθητη μεταγραφικά και παρασκηνιακά φέτος την ΑΕΚ. Δεν το λέω εγώ. Φαίνεται στο γήπεδο. Τελικά η επίσκεψη στα Σπάτα μόνο κακό έκανε, αφού από τότε δεν ξέρουμε τι σημαίνει νίκη. Πρέπει να τη θυμηθούμε. Απλά το συμπέρασμα είναι ένα κι ας πονά: Ο Μελισσανίδης δεν ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ. Το μόνο που τον νοιάζει είναι το γήπεδο. Όποιο κι αν είναι το κόστος, εκεί θα τα δώσει όλα για να το πετύχει. Ειδικά μετά το φωτογραφικό νομοσχέδιο του Βασιλειάδη που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του περί διαχείρισης του γηπέδου απ’ τις ΠΑΕ… Αυτό είναι το καλύτερό του. Η ΑΕΚ λοιπόν ψάχνει πέρα από προπονητή, παίκτες και μια διοίκηση που να δαγκώνει…

One thought on “Μας λείπουν προπονητής που να πορώνει, παίκτες που να ματώνουν και διοίκηση που να δαγκώνει

  • 25/11/2018 at 8:05 pm
    Permalink

    Όταν ο προπονητής δεν μπορεί να διαχειριστεί το υλικό που έχει , αλλά και τα αποδυτήρια η ομάδα κατρακυλά αγώνα με αγώνα . Μοναδική λύση είναι η παραίτηση του Ουζουνίδη , και αν θέλει να κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του ας βρεί μία λύση ο Τίγρης . Έτσι όπως τον έφερε , έτσι και να τον διώξει από την ομάδα ..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *