Μελισσανίδης: Η ΑΕΚ θα πάρει τη θέση που της αξίζει

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βραβεύτηκε από τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ για την καθοριστική του συμβολή για την έναρξη των εργασιών για την «Αγιά Σοφιά». Και όπως τόνισε στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι «η ΑΕΚ θα πάρει τη θέση που της αξίζει».

 

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου:

 

«Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και αθλητισμός, είναι ιστορία και πολιτισμός. Από αυτά παίρνουμε δύναμη, η ιστορία και ο πολιτισμός μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Είμαστε στη Νέα Ιωνία μια γειτονιά προσφύγων που βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα από το γήπεδο, το οποίο έχτισαν με προσωπική εργασία πρόσφυγες από τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Νέα Ιωνία και τις γύρω περιοχές, εκεί που τώρα μπαίνουν τα θεμέλια της “Αγια-Σοφιάς”, που εκτός από ένα νέο γήπεδο θα είναι ένα κέντρο ιστορίας και πολιτισμού, με το μουσείο της ΑΕΚ και το μεγαλύτερο και αρτιότερο μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού στην Ελλάδα.

 

Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και αυτό που απαιτείται είναι ενότητα και αγώνας. Εδώ είμαστε ενωμένοι για να αγωνιστούμε για να πάρει η ΑΕΚ τη θέση που της αξίζει. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ευαισθησία σας να τιμήσετε τον κ.Σπίρτζη. Σας συγχαίρω γιατί εμείς ξέρουμε να αναγνωρίζουμε αυτούς που ξέρουν να τιμούν και σέβονται την ΑΕΚ και ο κ.Σπίρτζης είναι ένας από αυτούς. Τον ευχαριστούμε για όσα έκανε για την ΑΕΚ και για το γήπεδό μας. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει όσους μας βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Δεν θα πω λέξη σήμερα για όσους προσπάθησαν να μας στερήσουν αυτό που δικαιούμαστε, θα τους κρίνει η ιστορία. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε σήμερα, εύχομαι πάντα επιτυχίες».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *