Μεταγραφικές διαφωνίες μεταξύ Ουζουνίδη – Λυμπερόπουλου με… διαιτητή τον Μελισσανίδη

Όπως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν διαφωνίες. Έτσι και στην ΑΕΚ. Οι διαφωνίες είναι μεταγραφικού τύπου.

 

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sportday» αναφέρει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης διαπίστωσε ότι υπάρχει στασιμότητα στα μεταγραφικά και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ Νίκου Λυμπερόπουλου και Μαρίνου Ουζουνίδη.

 

Στην υπόθεση του ναυαγίου του Εζέκιελ Πόνσε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται να είναι υπεύθυνος ο προπονητής, ο οποίος έδειξε πως ήθελε πολύ τον συγκεκριμένο παίκτη στην ομάδα του.

 

Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους κ.κ. Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο, σε τέτοιο βαθμό που ο τελευταίος φέρεται να έδειξε διατεθειμένος να συζητήσει και το μέλλον του στην ομάδα, εφόσον ο κ. Μελισσανίδης θεωρούσε ότι εκείνος ήταν ο μοναδικός υπαίτιος για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

 

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ενέργησε με όρους συσπείρωσης, αλλά και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, ζητώντας από όλους επαγγελματική συνεργασία και κοινή λογική προς όφελος της ομάδας, μακριά από εγωισμούς και μικρότητες.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *