Με επιτυχία το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Δικτύου 2017-2018

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου το διήμερο 20 και 21 Ιανουαρίου 2018 στο προπονητικό Κέντρο Σπάτων.

 

Στελέχη καθώς και προπονητές των συνεργαζόμενων ομάδων από όλη τη χώρα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά θέματα με βάση τον Ετήσιο Εκπαιδευτικό Προγραμματισμό που έχει εκπονηθεί για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

 

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ξεκίνησε με καλωσόρισμα και χαιρετισμό στους προπονητές των ομάδων από τον Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας της ΑΕΚ κ. Άκη Ζήκο και στη συνέχεια συνεχίστηκε με την παρουσίαση και ανάλυση των Εκπαιδευτικών θεμάτων.

 

Τα θέματα παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Σαμαρά, τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών, τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της ακαδημίας της ΑΕΚ. Για την καλύτερη πληροφόρηση των προπονητών των συνεργαζόμενων ομάδων του Δικτύου, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές επιδείξεις από αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας.

 

Η Ακαδημία της ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τις συνεργαζόμενες ομάδες και τους προπονητές τους που συμμετείχαν στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο και τους εύχεται καλή συνέχεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *