Μιζέρια τέλος, προχωράμε…

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για το παιχνίδι της Ένωσης στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και τη ρεβάνς.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Έβλεπα το μπάσκετ σε ένα ΑΕΚοστέκι κι αυτά που άκουγα πριν το ματς με ΟΣΦΠ για κύπελλο ήταν λες και η ΑΕΚ στην μπάλα ήταν ακόμα στη Γ’ Εθνική που αντίπαλος τότε ήταν ο χρόνος να ανέβουμε και τίποτα άλλο.

 

Αυτά είναι παρελθόν. Πάει τέλος. Η ομάδα φέτος σε διάρκεια και σε στόχους είναι η καλύτερη στην Ελλάδα, αφού είναι μέσα σε όλα. Πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο.

 

Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Ωραία αυτά, αλλά η ΑΕΚ έχει ένα μεγάλο ντεσαβαντάζ. Παίζει στο Μέγαρο Μουσικής στο ΟΑΚΑ, ενώ οι άλλοι σπίτια τους, στις αρένες. Τώρα στο Καραϊσκάκι, ήταν μαγκιά των παικτών που στο κατς κέρδισαν και δεν κόλωσαν. Οι Έλληνες παίκτες και ο Τσιγκρίνσκι ήταν θηρία στο κλουβί. Κάποιοι λένε για κοιλιά. Αυτά τα ακούω βερεσέ χρόνια τώρα. Έτσι έπαιξε η ΑΕΚ σε δύσκολες έδρες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Καλή άμυνα και μπροστά με επινοήσεις των ποιοτικών επιθετικών.

 

Στη ρεβάνς θα περάσουμε με υπομονή και 50.000 κόσμο. Στο πρωτάθλημα θα παίξουμε πιο σκληρά. Μην περιμένουμε ότι θα δούμε άλλο έργο, αλλά θα έχουμε πιο σκληρό ματς στο χώρο του κέντρου.

 

Τελειώνουν οι μεταγραφές κι έναν εξτρέμ τον χρειαζόμαστε. Το καλοκαίρι ταπεινά η ομάδα θέλει εξτρέμ και στις δύο πτέρυγες, αλλά έως τότε έχουμε ψωμί.

 

Ο Σιδηρόπουλος, άσπρισαν τα μαλλιά του στα γήπεδα και τον περίμενα μάγκα να μην φοβάται. Με τη διαιτησία του ήθελε 1-0 ή 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Στο πρωτάθλημα αυτός να παίξει πάλι γιατί δεν τον παίρνει πάλι να παίξει έτσι η ΑΕΚ. Κακή η διαιτησία του. Έπιασε η κλάψα.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *