Μπαίνει η LG στην «Αγιά Σοφιά»

Δυναμώνει χορηγικά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί είναι πιθανό το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η χορηγική συνεργασία της LG στην ΑΕΚ.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Hellas κ. Άρης Κουτελός, αποκάλυψε πως την επόμενη σεζόν που θα είναι μία χρονιά ορόσημο για τον Δικέφαλο, καθώς αναμένεται να μπει στο «σπίτι» του, η συνεργασία αυτή δεν αποκλείεται να επεκταθεί.

 

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν αυτή η συνεργασία θα αφορά συγκεκριμένα την «Αγια-Σοφιά», εκείνος απάντησε θετικά. «Έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, επί τους θέματος», είπε ο κ. Κουτελός.

 

Σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Live Sport», λόγω της υφιστάμενης χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με την «LG» η εν λόγω εταιρεία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στις όποιες συζητήσεις γίνουν στο μέλλον για οποιαδήποτε χορηγική δραστηριότητα.

 

Είτε αυτή θα αφορά τις τηλεοράσεις που θα μπούνε στις πλάτες των καθισμάτων των VIP του γηπέδου και στις σουίτες, είτε τα… μάτριξ της «Αγια-Σοφιάς», είτε τη διαφήμιση στη φανέλα, είτε ακόμα και την ονοματοδοσία του γηπέδου.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *