Μπακασέτας: Θέλουμε να φτάσουμε μακριά

Όσο πιο μακριά θέλει να φτάσει στο Europa League η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας.

 

Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM:

 

Για το αν πίστευε στην πρόκριση: «Με τις κινήσεις που έκανε η ομάδα το καλοκαίρι έπρεπε να το περιμένουμε. Αποκτήθηκαν παίκτες για αυτό τον σκοπό. Το θέλαμε πολύ όλοι μας και έγινε πραγματικότητα».

 

Για το αν ήταν εύκολη η πρόκριση όπως ήρθε: «Είχαμε καλή τακτική. Αυτά τα ματς που παίζεις για δύο αποτελέσματα κρύβουν παγίδες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, ήμασταν καλύτεροι και δίκαια προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Είναι σημαντικό όταν δεν χάνει η ομάδα. Σε βοηθάει να έχεις αυτοπεποίθηση. Όταν παίζεις με ομάδες όπως η Μίλαν και δεν χάνεις σε δύο παιχνίδια, σου δίνει αυτοπεποίθηση και πιστεύεις στην πρόκριση».

 

Για την τελευταία φάση του ματς και την έξοδο του Τσιντώτα: «Είναι φυσιολογικό το να έχει ένας παίκτης άγχος στο ντεμπούτο του. Ο Παναγιώτης φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών, δεν τον κατέβαλε το άγχος και στο τέλος μου έκανε εντύπωση η φάση που βγήκε. Είναι φάση που ξεχωρίζει τον τερματοφύλακα. Ήταν σημαντική η πρωτοβουλία που πήρε. Του αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση του και την προσπάθεια του».

 

Για τον Ανέστη: «Έχει σημαντικό μερίδιο για την πρόκριση της ομάδας. Έχει κάνει καταπληκτικά παιχνίδια και του αξίζουν και αυτού συγχαρητήρια για την προσπάθεια του και όσα έδωσε στην ΑΕΚ».

 

Για τη μεσαία γραμμή της «Ένωσης» και τη σύγκριση με τον Μάνταλο: «Είναι σημαντικές οι απώλειες των Μάνταλου και Γιόχανσον. Είναι παίκτες που έχουν παίξει αρκετά. Είναι οι αρχηγοί μας, μας λείπουν και δεν μπορούν αυτή την ώρα να μας βοηθήσουν. Δεν νιώθω βαριά ευθύνη. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να δώσω. Τα δικά μου στοιχεία είναι διαφορετικά από εκείνα του Πέτρου. Εγώ δουλεύω καθημερινά και θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα και μέσα από αυτό μπορείς να διακριθείς. Είμαστε ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό φέτος για την ΑΕΚ».

 

Για το χθεσινό ματς και τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο Χολζχάουζερ: «Υπήρχε οδηγία να είμαστε κοντά στα μαρκαρίσματα, αλλά μπήκαμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, το παιχνίδι μας».

 

Για την εικόνα του Γαλανόπουλου και τους Μπάμπη και Γιούση: «Ο Γαλανόπουλος είναι μικρός αλλά έχει αποδείξει τι παίκτης είναι. Είναι ένα παιδί που τα πόδια του πατάνε κάτω. Δεν έχει πάρει αέρα του μυαλό του, δουλεύει και αυτό είναι σημαντικό για την ηλικία του. Είναι έτσι και μέσα και έξω από το γήπεδο. Όσον αφορά τα άλλα δύο παιδιά, είναι δύο παίκτες που είναι το μέλλον της ΑΕΚ. Η ομάδα του παρέχει τα πάντα, είναι σε μια μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, δουλεύουν και αυτά πάρα πολύ και είναι στο χέρι τους αν θα διακριθούν. Έχουν ταλέντο και είναι σε καλό δρόμο»

 

Για το ποια είναι η θέση που θέλει να παίζει: «Η θέση μου είναι πίσω από τον φορ και εκεί μου αρέσει γιατί αυτή τη θέση ξέρω. Ήθελα ένα διάστημα προσαρμογής για να μάθω να παίζω στα πλάγια γιατί δεν είναι στοιχείο μου η ταχύτητα και πρέπει να παίζω διαφορετικά για να μπορώ να είμαι καλός. Φέτος νομίζω πως έχω δώσει παραπάνω στη θέση γιατί την έχω μάθει καλύτερα».

 

Για τον Χολζχάουζερ: «Έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν μπορείς να τον κρίνεις από δύο παιχνίδια. Έχει προσόντα που ο καθένας βλέπει, αλλά δεν είναι δουλειά μου, υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα να αποφασίσουν»

 

Για το ποια ομάδα προτιμάει: «Σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε μακριά και θέλουμε έναν βατό αντίπαλο, να είναι στα μέτρα μας για να παίξουμε στα ίσα την πρόκριση. Υπάρχουν ομάδες που θέλουμε και δεν θέλουμε. Δεν ξέρουμε πως είναι κάποιες ομάδες, αλλά σίγουρα ορισμένες από αυτές είναι πιο βατές».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *