Μπράβο στα Γιάννενα και στον Ανέστη

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για την εικόνα της Ένωσης στα Γιάννενα.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό απ’ την ψυχική μας υγεία…

 

Στα της ΑΕΚ, μετά τον μεγάλο θρίαμβο επί της Μπριζ, σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή των Ζωσιμάδων, το χ ήταν πολύ πιθανό και η ομάδα έπιασε μέτρια απόδοση και με μέτρια απόδοση δεν νικάς τα Γιάννενα, μια καλοδουλεμένη ομάδα, με σοβαρή διοίκηση και προπονητικό τιμ που είναι αρκετά χρόνια δείγμα καλής δουλειάς που γίνεται.

 

Αγωνιστικά ο Χιμένεθ βάζει πολλά χαφ στον άξονα και σε κάποια παιχνίδια θα ‘ναι χρήσιμο, αλλά σε άλλα στην Ελλάδα που οι ισοπαλίες είναι ήττες, πρέπει να βρει άλλο σύστημα που να χωράει τους ακραίους Πατίτο, Λάζαρο, Τρίστασον.

 

Το 3-5-2 δεν είναι το γνήσιο σύστημα γιατί οι δύο που βάζει ο Χιμένεθ δεν είναι φορ, αλλά περιφερειακοί επιθετικοί και σύγκλιναν εσωτερικά και έβγαιναν πολύ έξω να ζητάνε πολλά. Άρα επιβάλλεται αφού ο ίδιος τείναι να το χρησιμοποιήσει η απόκτηση φορ και στόπερ.

 

Θα ήμουν άδικος εάν δεν αναγνώριζα στον Ανέστη τη συμβολή του στο βαθμό της ισοπαλίας. Είναι ροκ τερματοφύλακας και πιστεύω ότι θα βελτιώσει τις εξόδους. Αξία πάντως κλήθηκε στην Εθνική.

 

Το γεγονός ότι όταν δεν παίζει ο Μάνταλος, δεν παράγουμε φάσεις, δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την ΑΕΚ και εάν έρθει ο Αραούχο θα απελευθερωθεί μαζί του και θα δούμε πάλι τη χημεία τους.

 

Η ΑΕΚ πρέπει να νικά πάντα, αλλά στα Γιάννενα, οι αντίπαλοί της δεν θα περάσουν άνετα…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *