Μυρίζει ΑΕΚ δεκαετίας ‘90

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για την ονειρική εβδομάδα της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Ονειρική εβδομάδα, ίσως δεν την έχουμε ξαναζήσει ποτέ. Νίκη στη Νέα Σμύρνη, βαθμός με Μίλαν, νίκη με ΠΑΟΚ και νίκη με Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό.

 

Στην Ευρώπη, η ομάδα είναι χαλύβδινη κι έχει κι άλλες βραδιές…

 

Στην Ελλάδα οι δυνάμεις των παικτών, δείγμα σωστής προπόνησης σε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Στο κυριακάτικο παιχνίδι οι δυνάμεις ήταν πολλές και η ομάδα με 10 παίκτες, αντί να τρομπάρει, έκανε γκολ κι είχε κι άλλη μια ευκαιρία με τον Γιόχανσον.

 

Σε τέτοια ματς που θέλουν ψυχή και καρδιά δεν υπάρχει ανάλυση. Η ΑΕΚ είχε αυτά τα συστατικά και μυρίζει κάτι από την ομαδάρα του 1989 – 1996 που πηγαίναμε στο γήπεδο και από τη χαρά μας για την απόδοση της ομάδας, αγοράζαμε κάποιο σουβενίρ της ΑΕΚ για ενθύμιο.

 

Το παιχνίδι δεν ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αλλά είχε ένταση, πάθος με αποκορύφωση τις αποβολές. Ο Χιμένεθ έχει βει χρυσό κλειδί να παίρνει αποτελέσματα με το 3-5-2 και όσο νικάμε δεν αλλάζει. Η αποβολή του Αραούχο σαν σκέψη τρόμαζε τη συνέχεια, αλλά το στόπερ του ΠΑΟΚ που αποβλήθηκε έδειξε ότι καλή η μπάλα, αλλά χρειάζεται και μυαλό και αυτό το στόπερ δεν το ‘χε.

 

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε έναν παίκτη που τον βλέπω και τον παραδέχομαι. Τον Λαμπρόπουλο και την πολύ καλή επάνοδο που έχει δείγμα του καλού ιατρικού τιμ. Στα του μπάσκετ, άξια περάσαμε και η ομάδα έχει μέλλον να κάνει διακρίσεις πάλι. Συγχαρητήρια σε όλο το τιμ.

 

Η ΑΕΚ διψά για πρωτάθλημα και θα το πάρουμε…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *