Νίκη τίτλου και αφεντικό στο πρωτάθλημα

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Με πέντε μέρες ξεκούρασης η αναπλήρωση ενέργειας είναι πολλή μεγάλη σε χρόνο και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κόπωση.

 

Η επιστήμη στα συνεχόμενα παιχνίδια δίνει 48 ώρες αναπλήρωση ενέργειας. Η ΑΕΚ την Κυριακή με τον κόσμο και το φλογερό ΟΑΚΑ οφείλει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα!

 

Δν υπάρχει καμία δικαιολογία και οι παίκτες μας, μαζί με τον προπονητή εάν πιάσουν καλή απόδοση ο ΟΣΦΠ δεν έχει καμία τύχη! Το ματς στην οικονομία του πρωταθλήματος μοιάζει με το περυσινό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0 όταν με 10 παίκτες νικήσαμε καθαρά τον ΠΑΟΚ και πήραμε προβάδισμα.

 

Τώρα παίζουμε με έναν από τους δύο διεκδικητές και πρέπει να γίνει το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ σέρνεται. Δεν έχει καλή εικόνα και θα χάσει πόντους στη συνέχεια. Τον έχουμε στο ΟΑΚΑ και δεν θα είναι όπως στο κύπελλο πέρυσι!

 

Αρα την Κυριακή πάμε να πάρουμε το ματς και να πάμε στη διακοπή με σούπερ ψυχολογία για τη συνέχεια. Επιστρέφει ο Μπογέ και θα μας βοηθήσει πολύ! Αγωνιστικά το πόιντ της Τρίτης είναι ο Γιακουμάκης που μπορεί να γίνει πάλι δήμιος του ΟΣΦΠ, αφού δεν παίζει ο Πόνσε! Επιστρέφει ο Λιβάγια.

 

Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς πιστεύω ότι θα προτιμηθούν απ’ τον Ουζουνίδη. Στα άκρα οι Μπακάκης και ο τρομερός κοτσιδάκιας Χουλτ. Στα χαφ οι Σιμόες και Γαλνόπουλος, αριστερά τώρα που χτύπησε ο Μάνταλος υπάρχει ερωτηματικό, δεξιά ο φορμαρισμένος Μπακασέτας και μπροστά Κλωναρίδης και Λιβάγια. Ο Γιακουμάκης φρονώ με τον Γιαννιώτα, θα μας βοηθήσουν πολύ σε αυτό το ματς.

 

Παρακολουθώ μια διάθεση αποδοκιμασίας στον Μάνταλο. Είναι κωμική και αμπαλοσύνη αυτή η κριτική. Ασφαλώς δεν του βγαίνουν αρκετά, άλλα είναι αρχηγός και μέσα στο γήπεδο πρέπει να παίζει αφού ακόμα δεν υπάρχει αντικατάστατης.

 

Όταν επανέλθει ο Μπογέ μπορεί να δώσει ανάσες στον Πέτρο!

 

Με την νίκη την Κυριακή…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *