Να κάνει ποδαρικό στο ΟΑΚΑ με το δεξί!

Στα εγκαίνια του γηπέδου στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, θα αναμετρηθούν ΑΕΚ και ΑΣΕ Δούκα (16:00) για την 19η αγωνιστική της Handball Premier.

 

To παιχνίδι χαρακτηρίζεται κομβικό και για τις δύο ομάδες, οι οποίες διεκδικούν την είσοδο στην τετράδα στα πλέι οφ.

 

Η Ένωση δεν θα έχει τον Ηλία Χατσίκα που υπέστη ρήξη χιαστών, ενώ ιδιαίτερα αμφίβολος είναι ο Λάμπης Βαμβακάς, ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο.

 

«Ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ»

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Τούτσης επεσήμανε: «Είναι κρίσιμο παιχνίδι και έχουμε απουσίες που μπορεί να μας επηρεάσουν. Είναι λίγα τα ματς που έχουν απομείνει. Δεν τελειώνει κάτι αύριο, απλά αν κερδίσουμε θα πάρουμε και ψυχολογία. Ξέρουμε καλά ότι ο Δούκας έχει όπλο την άμυνα που τον οδηγεί σε εύκολα γκολ στην κόντρα. Εμείς πρέπει να έχουμε επιθετικά σωστές επιλογές και καλά ποσοστά ευστοχίας. Το πιο ευχάριστο συμβάν είναι το γήπεδο. Πάντα είναι ανασταλτικός παράγοντας η έλλειψη σταθερής έδρας. Το ότι κατάφερε η ομάδα να αποκτήσει το δικό της γήπεδο με την βοήθεια του κου Παπασταμάτη είναι πολύ σημαντικό. Θα χαρά πολύ να δω αύριο όλα τα παιδιά που πέρασαν από την ΑΕΚ γιατί είναι μία ιστορική ημέρα».

 

«Θα κριθεί στην άμυνα μας»

 

Από την πλευρά του Δούκα ο αρχηγός Στάθης Ζαμπούνης είπε: «Είναι ένα κομβικό ματς, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πλην της νίκης. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, να φανούμε έξυπνοι και παθιασμένοι. Το ματς θα κριθεί στην δική μας άμυνα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *