Ντύθηκαν ζαχαροπλάστες για καλό σκοπό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (video)

Ο Έλντερ Λόπες, ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Στράτος Σβάρνας και ο Κώστας Γαλανόπουλος έβγαλαν για λίγο τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, προκειμένου να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γλυκά για τα παιδιά στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, χορηγού εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, τις οποίες μας παραχώρησε ο CEO της εταιρίας, κ. Μανώλης Βαβουράκης.

Ευτυχώς ή… δυστυχώς για τα παιδιά, οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που έφτιαξαν με ενθουσιασμό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έφτασαν στα Παιδικά Χωριά SOS, συνοδευόμενα από τον αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Μάνταλο, καθώς και τους Άλεφ Σαλντάνια, Λούκας Μπογέ, Έσε Πόνσε αλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου, με την αποστολή της Ένωσης να μοιράζει επίσης χριστουγεννιάτικα δώρα και χαρά στα παιδιά, παίζοντας ποδόσφαιρο μαζί τους.

Η κάμερα του AEK TV, πασπαλισμένη και αυτή με τη σειρά της με ζάχαρη άχνη και καρυδόψυχα, βρέθηκε τόσο στις εγκαταστάσεις της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ όσο και στα Παιδικά Χωριά SOS για να καταγράψει τις όμορφες αυτές στιγμές, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο. Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2019 για όλους!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *