Ξεπέρασε τις 500 εγγραφές το AEK Kids Club – Δύο τυχεροί μιλάνε με τον Γιόχανσον

Οι δράσεις του νεοσύστατου AEK KIDS Club και η παροχή ειδικών προνομίων και πρωτότυπων εκπλήξεων στα παιδιά – μέλη του συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Mέσα στις επόμενες μέρες δύο τυχερά μέλη του AEK KIDS Club, που ζουν στο Λονδίνο, τα αδέρφια Θάνος και Κατερίνα Ξενουδάκη θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μέσω Skype με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιάκομπ Γιόχανσον.

 

Ο διεθνής Σουηδός άσος θα συνδεθεί διαδικτυακά μαζί τους μέσα από την αίθουσα Τύπου «Γιάννης Ξενάκης» στα νέα γραφεία της ΠΑΕ για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, να μοιραστεί τις απορίες τους και να συζητήσει μαζί τους εξηγώντας παράλληλα και τους σκοπούς λειτουργίας του πρωτοποριακού AEK KIDS Club.

 

Ταυτόχρονα οι εγγραφές στο νεοσύστατο Fan Club των μικρών φίλων της ΑΕΚ ηλικίας 0-14 ετών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς έχοντας ήδη ξεπεράσει τις πεντακόσιες! Γραφτείτε άμεσα στο ΑΕΚ KIDS Club μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας (aekfc.gr) και πάρτε σειρά για τη συμμετοχή σας στις επερχόμενες πρωτότυπες δράσεις του. #aekkidsclub

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *