Οι επισημάνσεις κάνουν καλό

Φίλοι ΑΕΚτζήδες, με αφορμή τη βαθμολογική θέση της ΑΕΚ και την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρουσιάζει η ομάδα, θέλω να επισημάνω μερικά πράγματα. Αυτό το κάνω λόγω επωνυμίας. Στο δρόμο με σταματάνε και με ρωτάνε τι έγινε, τι έγινε και η ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση με αυτή τη μεγάλη διαφορά από την κορυφή. Σίγουρα δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος ούτε ο υπεύθυνος για τις μεταγραφές και για τον καταρτισμό της ενδεκάδος. Πέρυσι σε συζητήσεις που έκανα με τους άλλους οπαδούς της ΑΕΚ, το συμπέρασμα ήταν ότι η ΑΕΚ χρειαζόταν 3-4 παίκτες για να γίνει ανταγωνιστική. Παρότι έφυγαν 4-5, πήραμε 2-3, οι οποίοι μέχρι στιγμής τουλάχιστον αν εξαιρέσουμε τον Πόνσε και τον Αλμπάνη (παρόλο που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής) δεν μας έπεισαν ότι είναι οι κατάλληλοι για να βγάλουν την ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι το προπονητικό τιμ, κάτι δεν κάνει καλά και υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί.

 

Εκτός των μεταγραφών, σημαντικό ρόλο, για την πορεία παίξανε οι προπονητές. Ο Ουζουνίδης που έφυγε και ο κατά τρίτη φορά εισερχόμενος στην ΑΕΚ, ο αναντικατάστατος Χιμένεθ. Επειδή το παίζει μεγάλος ΑΕΚτζής και ότι η ΑΕΚ είναι το σπίτι του και την προτίμησε από προσφορές που είχε από Κίνα και Μεξικό, τον ευχαριστούμε και θα του πω κι εγώ ένα ψέμα σαν κι αυτά που μας λέει κι αυτός. Πέρυσι είχα μία πρόταση από τη NASA να γίνω αστροναύτης και την τελευταία στιγμή με πρόφτασε ένας από την Ουγκάντα.

 

Επειδή φτάνουμε στο τέλος της περιόδου και η επόμενη είναι πολύ κοντά, για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση αγωνιστικά, κ. Μελισσανίδη βρείτε έναν καλό μάνατζερ να βρει 3-4 παίκτες κι εν πάσει περιπτώσει, πρέπει κάποτε από τα Σπάτα να βγει κάποιο ταλέντο. Το ταλέντο από τα Σπάτα για να βγει χρειάζεται ένα μόνιμο προπονητικό τιμ που να το κατέχει το αντικείμενο, διότι αυτοί που είναι εκεί 10-15 χρόνια, δεν έχουν καμία προσφορά και πρέπει να αντικατασταθούν, χωρίς να έχω προσωπικά με κανέναν.

 

Ό,τι έχει σχέση με το γήπεδο, πιστεύω ότι πάει καλά. Χωρίς βέβαια να έχουν παρακαμφθεί τα εμπόδια. Και το πιο βασικό η υπογειοποίηση. Επειδή όμως το θέμα του γηπέδου είναι συνυφασμένο με τη Δημαρχία, καλό θα είναι να μη γίνουν τα λάθη των προηγούμενων εκλογών και καλό θα ήταν κ. Μελισσανίδη να βρείτε κατά την άποψή σας, μία προσωπικότητα από το χώρο της ΑΕΚ να ηγηθεί μιας παράταξης, η οποία θα μπορέσει να προβάλει βέτο στα εμπόδια που θα υπάρχουν από αντίπαλες παρατάξεις.

 

Απ’ ότι διάβασα από το χώρο της ΑΕΚ, υποψήφιος θα είναι ο κ. Βούρος. Επειδή υπάρχει το προηγούμενο με τον κ. Βιντιάδη που μας ταλαιπωρούσε τρία χρόνια και στο τέλος κατέληξε σε μηδενικό, εγώ δεν θα τον πρότεινα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *