Οι Ολλανδοί επαναφέρουν τον Μοχτάρ για την ΑΕΚ

Δημοσίευμα από την Ολλανδία αναφέρεται στους παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων στο κείμενο αναφέρεται και η ΑΕΚ, η οποία συνδύεται με τον Γιουνές Μοχτάρ. Πρόκειται για 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Τσβόλε και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018. Το όνομα του Μαροκινού είχε ξαναπαίξει στα ρεπορτάζ των κιτρινόμαυρων τον περασμένο Νοέμβριο.

 

«Ο Γιουνές Μοχτάρ είναι ένας εκ των κορυφαίων της Τσβόλε κι έδειξε πως δεν είναι στις προθέσεις του να επεκτείνει το συμβόλαιό του προς το παρόν. Το καλοκαίρι ο Μόχταρ μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος και δεν αποκλείεται να φύγει ακόμη και τώρα με ένα σχετικά μικρό αντίτιμο. Η ΑΕΚ κι ένας σύλλογος από την Championship θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδα «voetbalcentrall.nl».

 

Φέτος ο Μοχτάρ μετράει 19 αγώνες με 7 γκολ, ενώ έχει και τρεις ασίστ. Στην Τσβόλε αγωνίζεται από τον Φεβρουάριο του 2016 (όταν έμεινε ελεύθερος από την Αλ Νασρ), ενώ στην ίδια ομάδα είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2012-13. Συνολικά μετράει 85 συμμετοχές με 22 γκολ και 14 ασίστ.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *