Ολοι μαζί μέχρι το τέλος είπε ο Λιβάγια

Παραδέχεται ότι διανύει την καλύτερη περίοδό του από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, εξηγεί το «δέσιμο» με τον κόσμο και τους πανηγυρισμούς στα κάγκελα, δηλώνει σίγουρος ότι θα δει πολύ κόσμο την Κυριακή στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, μιλάει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αναλύει τους λόγους για το κακό ξεκίνημα της ομάδας και εκφράζει τη σιγουριά του ότι η ομάδα θα παραμείνει μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση του τίτλου:

 

«Οι προβλέψεις όλων με αφήνουν παγερά αδιάφορο! Αυτό που εγώ γνωρίζω και μπορώ να σου πω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κατακτήσουμε»!

 

Ο Μάρκο Λιβάγια στο ηλεκτρονικό match programme της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα ανέβει την Κυριακή στο επίσημο σάιτ και στα social media της ΠΑΕ, αναφέρεται και στη συμβολή του Νίκου Κωστένογλου στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά το κακό ξεκίνημα:

 

«Πολλοί από εσάς τον προπονητή Κωστένογλου τον γνωρίζατε, εγώ τον έβλεπα για πρώτη φορά. Από την πρώτη στιγμή μας πλησίασε όχι τόσο ως προπονητής, αλλά περισσότερο σαν φίλος! Εδειξε σαν να γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, μίλησε πολύ με όλους μας και στάθηκε κοντά μας. Αν συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο τρόπο νομίζω ότι με τον κ. Κωστένογλου μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Τώρα πλέον δεν έχουμε επιλογές! Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος»…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *