Ομαδάρα και νταμπλ

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για το δημιούργημα του Μανόλο Χιμένεθ και του Δημήτρη Μελισσανίδη που πάει φορτσάτο για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, από το βράδυ που παίζαμε με την ΤΣΣΚΑ πίστευα ότι η ομάδα με το υλικό που έχει και τις μετέπειτα προσθήκες, είναι για μεγάλα πράγματα. Δέκα μήνες είμαστε σε τρεις διοργανώσεις κι εάν μας το έλεγαν το καλοκαίρι του 2017, θα λέγαμε ‘τρελοί είστε’. Ναι λοιπόν, η ΑΕΚ έχει ομαδάρα, έχει παικταράδες και μπαλαδόρους μετά από χρόνια. Μέσα στις γραμμές, οι παίκτες, όλοι ανεξαρτήτου ονόματος, παίζουν για 8, όχι για 6. Είναι επαγγελματίες ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ κι εμείς θεατές τους!

 

Δεν χρειάζεται να λέμε για τον Χιμένεθ. Είναι πολύ καλός προπονητής και μην ξεχνάμε ότι έφερε και παίκτες ποιότητας, όπως οι Αραούχο, Λόπες, Λιβάγια. Η ομάδα θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ και θα πέσουν κορμιά για τους δύο τίτλους. Με σωστλη διαιτησία, θα νικήσουμε τον ΠΑΟΚ που τον τελευταίο μήνα, παίρνει σφυρίγματα με το τσουβάλι…

 

Και κάτι ακόμα. 20 χρόνια είπε ο Μελισσανίδης ότι κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών. 20 χρόνια, εμείς οι οπαδοί και φίλαθλοι της ΑΕΚ, έχουμε τα σημάδια από τα μαστίγια στην πλάτη μας! Θέλουμε την ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *