Ορφέας Αυγουστίδης: Δεν έγινα ΑΕΚ, γεννήθηκα ΑΕΚ!

Φοβερές… κιτρινόμαυρες ατάκες από τον αγαπημένο ηθοποιό, Ορφέα Αυγουστίδη, στο «Ντεμοτεχνείο» του ΣΠΟΡ FM! «Είχα αφίσα του Ντέμη στο δωμάτιό μου. ”Ντέμη, πάρε παίκτες”, είχα πει σε συνέντευξή μου»!

 

Αναλυτικά, είπε στο «Ντεμοτεχνείο»: «Δεν έγινα ΑΕΚ, γεννήθηκα ΑΕΚ. Εννοείται, είχα αφίσα του Ντέμη στο δωμάτιό μου! Έγινα ΑΕΚ από την οικογένειά μου. Η καταγωγή του πατέρα μου είναι από τη Μικρά Ασία. Αναπόφευκτα, λοιπόν, ακολούθησα… Δυστυχώς, λόγω του θεάτρου δεν μπορώ να πηγαίνω πια γήπεδο. Πήγαινα και Νέα Φιλαδέλφεια και ΟΑΚΑ».

 

Για το αν πήγαινε γήπεδο την περίοδο που ο Ντέμης ήταν πρόεδρος, σημείωσε: «Πήγαινα, αλλά δεν γνωριζόμασταν. Είχα δώσει μια συνέντευξη, τότε, στο ΑΕΚ Empire. Μιλούσα για την ΑΕΚ και είχαν γράψει πάνω, πάνω «Ντέμη, πάρε παίκτες»! Δεν ήταν κριτική, έλεγα ότι χρειαζόμασταν μια ανανέωση στην ομάδα».

 

Τέλος, σχολίασε: «Δεν παρακολουθώ τόσο όσο παλιότερα. Βλέπω, κυρίως, ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Κυρίως ποδόσφαιρο και το τελευταίο διάστημα βλέπω και λίγο μπάσκετ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο το βλέπω όσο μπορώ, αλλά δεν μου δίνει χαρά. Μου δίνει λίγη και μου την παίρνει επί δέκα. Ολόκληρους αγώνες δεν προλαβαίνω να δω, αλλά διαβάζω και ενημερώνομαι. Μόνο αν έπαιζε η ΑΕΚ θα προτιμούσα να δω ελληνικό πρωτάθλημα από το να δω ευρωπαϊκή ομάδα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *