Ουζουνίδης: Διεκδικήσαμε την νίκη

Δεν έχει κανένα παράπονο ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους ποδοσφαιριστές του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

 

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη. Δεν έχω παράπονο από τη διάθεση και την προσπάθεια. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες, με πολλές απουσίες και μικρό γκρουπ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Τις 2-3 φάσεις που κάναμε δεν τις αξιοποιήσαμε για να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Σε αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

 

Περιμένουμε να γυρίσουν κάποια παιδιά για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Είχαμε καινούρια αμυντική γραμμή και ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν συχνά δύο ενενηντάλεπτα. Διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό και δεν έχω παράπονο.

 

Το είπα και μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει με λάθος και μετά να ανταποκριθεί. Τον πιστεύουμε πολύ, ξέρω ότι δεν είναι 100% έτοιμος. Πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του ο Ευαγγέλου. Και ο Τελάντερ και ο Μαρινάκης έπαιξαν μετά από καιρό. Είχαμε μία αμυντική γραμμή που δεν είχε προβλήματα σε γενικές γραμμές εκτός του λάθους του Ευαγγέλου στα στημένα.

 

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη λειτουργία και τη διάθεση που είχαν τα παιδιά. Υπάρχει ψυχολογική κούραση αλλά και σωματική. Δεν έχουμε τη δυνατότητα για μεγάλο ροτέισον ιδίως σε κάποιες θέσεις. Δεν κάναμε δύο αλλαγές, αλλά θέλαμε να έχουμε εμπειρίες και ψηλά παιδιά για τις στημένες φάσεις.

 

Για τα μεταγραφικά, ψάχνουμε αλλά δεν είμαστε κοντά σε καμία περίπτωση».

 

Για την ευκαιρία του Βιγιαφάνες και την απόκρουση του Μπάρκα: «Ας πούμε ότι ήταν πολύ καλή η απόκρουση. Ο Λούκας ήθελε να βάλει γκολ, ήταν πολύ καλή η απόκρουση που έκανε ο αντίπαλος τερματοφύλακας».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *