Ουνιόν: Οι οπαδοί θα απέχουν στα πρώτα 15′ του παρθενικού αγώνα στην Bundesliga

Η επόμενη Κυριακή (18/08) είναι ιστορική για την Ουνιόν Βερολίνου, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Bundesliga, έχοντας ως αντίπαλο τη Λειψία.

 

Δύο εντελώς διαφορετικοί ποδοσφαιρικοί κόσμοι, αφού η Ουνιόν στηρίζεται στους φιλάθλους της, έχοντας περισσότερα από 18.000 εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία βοηθούν πολλές φορές κι εθελοντικά την ομάδα τους.

 

Αντίθετα, η Λειψία έχει από πίσω της τον Κολοσσό Red Bull, με αποτέλεσμα να έχει κάνει τεράστια άλματα τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας πρωταγωνιστική θέση στο γερμανικό ποδόσφαιρο λόγω της οικονομικής ευμάρειας και άνεσης.

 

Γι’ αυτό το λόγο, οι οπαδοί της Ουνιόν αποφάσισαν να προβούν σε μία κίνηση έκπληξη, αφού ανακοίνωσαν πως θα απέχουν στα πρώτα 15′ του παρθενικού αγώνα στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις ποδοσφαιρικές πρακτικές της αντιπάλου τους.

 

“Αυτό το κατασκεύασμα δεν έχει καμία σχέση με την ιδέα που έχουμε εμείς για το ποδόσφαιρο”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος της Ουνιάν “Wuhlesyndikat”.

 

Πηγή: sport24.gr

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *