Ούτε μέρα δεν θέλει να χαθεί για το γήπεδο ο Πατούλης

Επίσκεψη στο εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς» έκανε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από τον νέο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου και τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

 

Κατά την παρουσία του στα ιερά χώματα, ο κ. Πατούλης δήλωσε ενθουσιασμένος: «Εδώ στον επιβλητικό ναό της Αγιά Σοφιάς. Η σημερινή μου παρουσία έχει στόχο να σηματοδοτήσει, ότι δε θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα από το να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις της Περιφέρειας σε οποιοδήποτε σημαντικό και υλοποιήσιμο έργο όπως είναι αυτό.

 

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε την πρόσκληση αυτή, εξάλλου εμείς προφανώς αναλαμβάνουμε 1η Σεπτέμβρη, ωστόσο έχουμε μπει σε μια διαδικασία πολυήμερης ενημέρωσης και από τις γενικές διευθύνσεις και όπως είπα, στόχος μας είναι να μη χάσουμε καμία μέρα για να υλοποιήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά αυτούς τους αθλητικούς χώρους όπως σε αυτόν που βρισκόμαστε Θα υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις που έχουν ήδη παρθεί από την Περιφέρεια και με συνεργασία που εξάλλου έχουμε την διάθεση να αναβαθμίσουμε την Αττική μας μέσα από τα αθλητικά ιδεώδη, για να μπορέσουμε αυτό το brand name της Αττικής μέσα από τις ομάδες μας να διοχετευτεί σε όλα τα σημεία του πλανήτη. Δε μπορεί να γίνει τίποτα αν δεν έχεις υποδομές. Αρα, η συνεργασία θα είναι Περιφέρειας των αρχών και με τον νέο Δήμαρχο, με την ΠΑΕ και με ότι έχει παρθεί ως απόφαση της προηγούμενης αρχής.

 

Δεν ήθελα να χάσω ούτε μέρα και για αυτό ήρθα πριν από την επίσημη ανάληψη των αρμοδιοτήτων μου σε ένα τόσο σημαντικό έργο πολιτιστικό και αθλητικό της Αττικής μας. Η Αττική μας θα πρέπει να είναι ένα παγκόσμιο brand name. Βρισκόμαστε στην Αγιά Σοφιά η οποία θα αποτελέσει τέτοιο κέντρο και εμείς θέλουμε να εφαρμόσουμε ότι έχει αναληφθεί από την προηγούμενη αρχή, αλλά και να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, ώστε να αποδοθεί στους φιλάθλους, στα παιδιά μας».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *