Ο αγώνας συνεχίζεται…

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για τη στήριξη που πρέπει να δώσουμε όλοι μας στην ΑΕΚ για να έρθει το νταμπλ, αλλά και τα τραγελαφικά του ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Όλα αυτά τα τελευταία γεγονόταν που γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι καινούρια; Όχι βέβαια. Από 5 χρονών που με πήγαινε ο πατέρας μου στα γήπεδα, έχω να πω περιστατικά βίας γράφοντας ενα βιβλίο. Πέρυσι, ο ΠΑΟΚ διάλεξε έναν δρόμο με το περιστατικό του Ίβιτς. Ο δρόμος ειναι σωστός, άρα και φέτος η τιμωρία αυτή τη φορά για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ίδια.

 

Το θέμα είναι ότι τιμωρείται ο ΠΑΟΚ και βγαίνουμε πρωταθλητές, εάν κάνουμε σερί νικών βέβαια. Θα το ευχαριστηθούμε εάν οι τρεις βαθμοί κρίνουν το πρωτάθλημα; Δεν ξέρω…

 

Η συνέχεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που πολλοί το έχουμε αποδοκιμάσει με όλα αυτά τα παραβατικά που βλέπουμε σε αυτό, χρόνια για την ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολη. Δανεικοί παίκτες που επιλέγουν αντιπάλους, δορυφορικές ομάδες με διαπλεκόμενα συμφέροντα, πολιτικά παιχνίδια, δικαστικές διαμάχες. Όλα αυτά θα τα δούμε και πάνω κάτω τα ξέραμε…

 

Στο τέλος της ημέρας όμως ο αγώνας για κάτι καλό πρέπει να συνεχιστεί. Οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα, τον προπονητή, τους παίκτες, τον τελευταίο φροντιστή που είναι πολύ σημαντικός, ακόμα και τα σκυλιά που φυλάνε το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα γιατί όλοι δουλεύουν για την ΑΕΚ.

 

Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα γευτούμε το νέκταρ. Έτσι αισθάνομαι!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *