Ο ακάλεστος των αποδυτηρίων: Έφυγε ένας «ήρωας» της νιότης μας

Ο Θοδωρής Ακάλεστος μέσα από το blog που διατηρεί takalestos και τη στήλη του γράφει για τον Χάρρυ Κλυνν που σήμερα αποφάσισε να κάνει το ταξίδι για τον Παράδεισο.

 

Αναλυτικά:

 

Σήμερα έφυγε ένας “ήρωας” της νιότης μας. Ο Χάρρυ Κλυνν, ένας άνθρωπος πάνω απ’ όλα ένας ηθοποιός, ένας τύπος που τόλμησε να τα βάλει με το κατεστημένο, να καταγγείλει και να σατιρίσει τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα, έφυγε από κοντά μας.

 

Θυμάμαι τότε που στη νιότη μου, που παίρναμε τις κασέτες με τον Τραμπάκουλα και το τέρας του Λοχ Νες και μας έκανε να ακούμε, ξανά και ξανά τα όσα ωραία έλεγε και όσα προσπαθούσε να καυτηριάσει. Άνθρωπος πολιτικοποιημένος, με σκέψη και με λογική που πολλές φορές μας εξέπληξε.

 

Ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να βάλει μέσα στο σπίτι μας τον πιο ελεύθερο λόγο και μην πω και την “έξυπνη βωμολοχία”, αποποινικοποιώντας την στα αφτιά των γονιών μας που γελούσαν με όσα έλεγε και έτσι αν κάποια στιγμή μας ξέφευγε κάποια…λάθος κουβέντα δεν τους έκανε εντύπωση.

 

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης όπως ήταν το κανονικό όνομά του, δεν ήταν ένας απλός ηθοποιός ήταν κάτι παραπάνω. Ασχολήθηκε και με τα αθλητικά, τον αγαπημένο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΑΕ, αλλά δεν άντεξε τον χαμό του γιου του, σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη το 2016, νικημένο από την κακιά αρρώστια.

 

Ο Χάρρυ Κλυνν ανακηρύχθηκε από την AGB, ως ο εμπορικότερος καλλιτέχνης της περασμένης χιλιετίας και οι παραστάσεις του στα θέατρα Ορφέας, Άλσος, Δελφινάριο, Μινώα κ.α κατέρριψαν κάθε προηγούμενο εισπρακτικό ρεκόρ.

 

Αγαπημένε μας, ήρωα της νιότης μας και όχι μόνο Χάρρυ Κλυνν, σε ευχαριστούμε και να έχει καλό ταξίδι, για εκεί που πας.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *