Ο Ακάλεστος των Αποδυτηρίων: Το Μοναστήρι να είναι… καλά

Ο Θοδωρής Ακάλεστος γράφει στη στήλη του «Ο Ακάλεστος των Αποδυτηρίων» και στο blog «takalestos» για το μένει – φεύγει ο Μανόλο Χιμένεθ.

 

Αναλυτικά:

 

Η λαϊκή παροιμία λέει ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και αυτό φαίνεται ότι σίγουρα δεν αρέσει η ΑΕΚ.

 

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία αυτή τη φορά δεν αναφέρουν απλά για ενδιαφέρον της Λας Πάλμας, αλλά ότι ο Χιμένεθ συζήτησε με τον πρόεδρο της ομάδας. Αυτό φυσικά κανείς δεν ξέρει αν είναι αλήθεια ή όχι, αλλά αν τα πράγματα έχουν εξελιχθεί έτσι, ο Μελισσανίδης δεν πρόκειται να μείνει απαθής.

 

Όποιος έχει γνωρίσει τον ισχυρό άντρα της Ένωσης, ξέρει καλά ότι κάτι τέτοιου είδους συμπεριφορές τον κάνουν έξαλλο. Όχι δηλαδή ότι αν ήταν άλλος πρόεδρος θα το κατάπινε…αμάσητο. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε πρόεδρος ή ισχυρός άντρας ΠΑΕ και να ήταν αυτά δεν θα τα σήκωνε.

 

Μπορεί όλα αυτά να είναι απλά πληροφορίες και απλά να έχουν γραφτεί έτσι απλά, αλλά από την άλλη μπορεί και να έχουν γραφτεί  για να διαμορφώσουν ένα κάποιο κλίμα ή να προετοιμάσουν μία κατάσταση.

 

Οι πληροφορίες που βγήκαν από τη συνάντηση του Ισπανού με τον Μελισσανίδη στο κότερό του ήταν ότι τα βρήκαν έδωσαν τα χέρια και μάλιστα συζήτησαν και μεταγραφικά θέματα.

 

Αν εγώ είχα δώσει το χέρι με κάποιον άνθρωπο και είχα συμφωνήσει σε όλα μαζί του και μετά μου έκανε τέτοιου είδους στραβή θα τον τελείωνα μια για πάντα από την ομάδα μου και γενικά από τη ζωή μου.

 

Εγώ όμως δεν είμαι πρόεδρος ομάδας, απλά ένας δημοσιογράφος που έχει κάνει το επάγγελμά του χόμπι, χωρίς τη θέλησή του, ενώ για 30 χρόνια είχε κάνει το χόμπι του επάγγελμα.

 

Αυτά λοιπόν τα γράφω για την οποιαδήποτε ομάδα. Δεν έχει σημασία που εδώ μιλάμε για τον Χιμένεθ και την ΑΕΚ. Το ίδιο θα έγραφα αν επρόκειτο για προπονητή της κάθε ομάδας, μικρής ή μεγάλης.

 

Ο Χιμένεθ παίρνει καλά χρήματα στην ΑΕΚ, βοήθησε την ομάδα έγινε πρωταθλητής και του δίνεται μία ευκαιρία να συνεχίσει και τη νέα χρονιά για να αποδείξει πολύ περισσότερο ότι μπορεί να κρατήσει τα όσα  κέρδισε.

 

Αν δεν επιθυμεί να μείνει και θέλει να πάει σε μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, δικαίωμά του είναι, αλλά νομίζω ότι θα κλείσει οριστικά την πόρτα της Ελλάδας, γιατί κανείς δεν θα θέλει έναν προπονητή που “πούλησε” έτσι έναν σύλλογο.

 

Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες των Ισπανών και ότι ο Χιμένεθ θα κρατήσει το λόγο του, αλλιώς το…μοναστήρι να είναι καλά και από…καλόγερους…γεμάτο.

 

Θεωρώ ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πρέπει το θέμα να κλείσει οριστικά γιατί κάνει κακό στην ΑΕΚ όπως θα έκανε κακό σε οποιαδήποτε ομάδα.

 

Όλα αυτά φυσικά δεν σημαίνουν κάτι. Μπορεί αύριο ή μεθαύριο οι δικηγόροι του Χιμένεθ να υπογράψουν τα σχετικά χαρτιά και ο ίδιος το συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει και όλα να αποτελούν μυθεύματα. Θα δούμε λοιπόν.

 

ΥΓ1. Είχα γράψει πριν λίγες ημέρες ότι πάντα στη ζωή μου γράφω τις πληροφορίες, αλλά πάντα περιμένω την επίσημη ανακοίνωση για να δημοσιεύσω κάτι στα σίγουρα.

 

ΥΓ2. Δάσκαλε Τάκη Χαραλαμπίδη ευχαριστώ και να είσαι καλά εκεί πάνω που είσαι.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *